کتاب مدیریت روابط عمومی، الزامات و چارچوب ها
معرفی کتاب مدیریت روابط عمومی، الزامات و چارچوب ها
کتاب مدیریت روابط عمومی، الزامات و چارچوب ها نوشتهٔ محمد احسان خرامید و محمدرضا بستانی و زهره سلطان محمدی است. انتشارات یافته این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مدیریت روابط عمومی، الزامات و چارچوب ها
کتاب مدیریت روابط عمومی، الزامات و چارچوب ها در ده فصل تنظیم شده که به تشریح مبانی و مفاهیم روابط عمومی و نقش آن در پیشگیری از فساد و تخلفات اداری و همچنین تأثیر آن بر توسعهٔ جامعه و آیندهٔ روابط عمومی میپردازد.
خواندن کتاب مدیریت روابط عمومی، الزامات و چارچوب ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مدیریت روابط عمومی، الزامات و چارچوب ها
«برای اینکه جامعه را بفهمیم باید واقعیت را آنچنان که هست بفهمیم و خودمان را آماده روبرو شدن با آن واقعیت کنیم و اگر نه ، چسبیدن به چیزهایی که ممکن است واقعاً خوب هم باشد ولی زمان آن گذشته باشد به درد ما نخورده و مشکل ما را حل نمیکند. روابط عمومیها میتوانند واقعیتها را تغییر بدهند ولی شرط تغییر دادن واقعیات شناخت خود واقعیت و مشکلات مربوط به آن است. ما تا خود واقعیت و مشکلات آن را نشناسیم نمیتوانیم آن را تغییر بدهیم و برای تغییر و حل مشکلات جامعه و سازمان اول باید آن را شناخت و بعد چنانچه دیدیم این واقعیت به درد ما نمیخورد آن وقت تلاش کنیم که آن را عوض کنیم. صرف اینکه ما چون این واقعیت را نمیخواهیم و نمیخواهیم آن را بشناسیم این نمیتواند ما را به جایی برساند و به قول معروف: «معنویت بدون عدالت دروغ، و عدالت بدون معنویت فریب است». پس باید واقعیتها و عینیتها را در کنار هم قرار داد تا بتوانیم به حقایق موجود در جامعه و سازمان خود پی ببریم.»