معرفی و دانلود کتاب سرسره درختی pdf + خلاصه رایگان

۴.۰(از ۱ امتیاز)
انتشارات:
نشر جمال

معرفی کتاب سرسره درختی

کتاب الکترونیکی سرسره درختی نوشته فاطمه مقدس‌زاده کرمانی در نشر جمال چاپ شده است. این کتاب بخشی از مجموعه زیتون‌های سرافراز است و با تصویرپردازی‌های زیبا برای کودکان و نوجوانان منتشر شده است. موضوع این کتاب درباره حمایت از فلسطین و به‌ویژه کودکان فلسطینی است.

درباره کتاب سرسره درختی

سرسره درختی داستانی کودکانه با محوریت حمایت از کودکان فلسطینی است. نویسنده در این اثر، با زبانی ساده و قابل‌فهم برای کودکان، تلاش کرده است تا مفاهیمی همچون همدلی، دوستی، و ارزش‌های انسانی را از دریچه داستانی جذاب و تصویری منتقل کند. داستان در فضایی خیال‌انگیز و جذاب روایت می‌شود که کودکان را به همراهی با شخصیت‌ها و فهم معنای صلح و همبستگی اجتماعی تشویق می‌کند. تصویرپردازی‌های زیبا و خلاقانه کتاب، فضای داستان را تکمیل کرده و به درک بهتر پیام‌های آن کمک می‌کند.

کتاب سرسره درختی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به داستان‌های تصویری و والدینی که به دنبال تقویت ارزش‌های انسانی در فرزندان خود هستند مناسب است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سرسره درختی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سرسره درختی
موضوع:داستان کودک و نوجوانان