کتاب مبلغ موفق
معرفی کتاب مبلغ موفق
کتاب مبلغ موفق نوشتهٔ عباس آزاد است. انتشارات دانشگاه باقرالعلوم (ع) این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مبلغ موفق
کتاب مبلغ موفق با نگاه تخصصی به امر تبلیغ میپردازد و در پی تبیین و بررسی رابطهٔ ویژگیهای شخصیت و مؤلفههای سبک زندگی اسلامی با موفقیت در تبلیغ است. تجزیه و تحلیل تأثیر مؤلفههای سبک زندگی در رویکردهای روانشناسی، جامعهشناسی، خصوصاً اسلام و همچنین عوامل شخصیتیِ آزردهگرایی، برونگرایی، گشودگی به تجربه، با وجدان بودن و موافق بودن از موفقیت مبلغ در این اثر مورد توجه قرار میگیرد. این اثر میتواند از یک سو برای طلاب و مبلغان، و از سوی دیگر برای مراکز و سازمانهای تبلیغی با کشف استعدادها، تواناییها، زمینهسازی تحقق و نهادینهسازی سبک زندگی اسلامی، گامی اساسی در اثر بخشی تبلیغات دینی داشته باشد.
دانشگاه باقرالعلوم (ع) در پی رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۳ و با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری و با پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزهٔ علمیهٔ قم به منظور بالابردن سطح آگاهیهای سیاسی طلاب در زمینههای جهان اسلام، ایران و روابط بینالملل شروع به کار کرد. آموزش و پژوهش علوم انسانی دینی، به گونهای که پاسخگوی الزامات عصر ما باشد، به عنوان مأموریت اساسی این دانشگاه قرار گرفت. از آنجا که نقش بی بدیل و حیاتی پژوهشهای بنیادی و کاربردیِ مبتنی بر مبانی اسلامی (فلسفی، کلامی، فقهی و...)، در تولید علم دینی و سیاستگذاری جامعنگر و معطوف به نیازهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه، امری بدیهی و انکارناپذیر است، انتشارات دانشگاه باقرالعلوم آمادهسازی و انتشار محتویات آموزشی و پژوهشی را بر عهده گرفته است.
خواندن کتاب مبلغ موفق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران روانشناسی پیشنهاد میکنیم.