دانلود و خرید کتاب بیومکانیک و سیاست های عملکرد ورزشی مرتضی نعمتی

کتاب بیومکانیک و سیاست های عملکرد ورزشی

نویسنده:مرتضی نعمتی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب بیومکانیک و سیاست های عملکرد ورزشی

کتاب الکترونیکی بیومکانیک و سیاست های عملکرد ورزشی نوشتۀ مرتضی نعمتی است و انتشارات نمای علم آن را منتشر کرده است. کتاب بیومکانیک و سیاست های عملکرد ورزشی راهنمای خوبی برای ورزشکاران و مربیان ورزشی است تا عملکرد خود را بهبود بخشند.

کتاب بیومکانیک و سیاست های عملکرد ورزشی

بیومکانیک مطالعه نیروهای وارده و ايجاد شده در بدن و اثرات اين نیروها بر بافت‌ها، مايعات يا مواد مورد استفاده برای تشخیص، درمان يا اهداف تحقیقاتی است. بیومکانیک ورزشی در واقع تحلیل حرکات ورزشی به منظور کاهش آسیب‌ها و خطرات و بهبود کیفیت انجام حرکات ورزشی است. در بیومکانیک ورزشی حرکات بدن با استدلال‌های مکانیکی بررسی می‌شوند.

مکانیک علمی است که حرکت و چگونگی ايجاد حرکت در اثر اعمال نیروها را مورد مطالعه قرار می‌دهد. در اين زير شاخه بیومکانیک، قوانین مکانیک اعمال می‌شوند تا به‌وسیلهٔ مدل‌سازی رياضی، شبیه‌سازی کامپیوتری و اندازه‌گیری، درک بیشتری از اجرای ورزشی حاصل شود. هدف نهايی بیومکانیک به کار بستن و هماهنگ کردن متغیرهايی است که در طراحی تمرين متابولیسم و حرکت را به خدمت هم و در هماهنگی با هم قرار می‌دهد. بررسی و سنجش بیو مکانیکال قسمتی از کار مربیان حرفه‌ای است. از طريق اين بررسی‌ها علت آسیب‌ها نمايان می‌شوند و مربیان می‌توانند تا حد امکان از زمینه‌های بروز آنها جلوگیری کنند.

در بخش مکانیک، دو زير شاخه وجود دارد: استاتیک، که مطالعۀ سیستم‌هایی است که در يک حالت حرکت پايا هستند، مخصوصاً در حال استراحت(بدون حرکت) يا حرکت با سرعت ثابت؛ و دينامیک، که مطالعۀ سیستم‌های در حال حرکت است در حالی که شتاب وجود دارد. حال در نظر داشته باشید که با استفاده از علم بیومکانیک ورزشی در آنالیز حرکات يک ورزشکار می‌توان چه پیشرفت‌هایی را در نحوهٔ اجرای تکنیک ورزشکاران ايجاد کرد. در واقع علم بیومکانیک به ما کمک می‌کند که درک علوم حرکتی خود را بالاتر ببريم و اين نه تنها به ما سود می‌رساند و کمک فراوانی برای انجام بهتر حرکت می‌کند؛ بلکه به ديگران و از جمله ورزشکاران رقابتی کمک می‌کند تا به‌دور از آسیب ديدن و اتلاف انرژی بهترين اجرا را داشته باشند. در واقع بیومکانیک به ارتباط انسان با بدن خود و محیط اطرافش جلوه ویژه‌ای می‌بخشد. کتاب بیومکانیک و سیاست های عملکرد ورزشی به عنوان راهنمايی از مبانی و شیوه‌های بیومکانیکی حرکات ورزشی در تلاش است تا به ورزشکاران و مربیان کمک نمايد از آسیب‌های فعالیتی کاسته و سیاست‌های عملکرد ورزشی را بهبود بخشند.

خواندن کتاب بیومکانیک و سیاست های عملکرد ورزشی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای مربیان ورزشی و علاقه‌مندان به مبحث سلامت مناسب است.

بخشی از کتاب بیومکانیک و سیاست های عملکرد ورزشی

«حرکت خطی (یا حرکت انتقالی یا انتقالی): تمام اعضاي بدن در یک جهت و با سرعت یکسان حرکت می‌کنند. اگر این حرکت در امتداد یک خط مستقیم رخ دهد، به آن حرکت خطی یا مستطیلی گفته می‌شود. یک مسیر منحنی از آن به عنوان مسیر منحنی نامیده می‌شود. حرکت خطی خالص در انسان مانند راه رفتن، دویدن و شنا به‌ندرت اتفاق می‌افتد؛ زیرا جهت‌گیری بخش‌های بدن نسبت به یکدیگر به طور مداوم تغییر می‌کند. در فعالیت‌هایی مانند اسکیت و پرش با اسکی ممکن است لحظات کوتاهی از حرکت خطی خالص وجود داشته باشد. حرکت زاویه‌ای به عنوان چرخشی توصیف می‌شود که حول یک خط فرضی مرکزي به نام محور چرخش رخ می‌دهد...»