کتاب هدیه
معرفی کتاب هدیه
کتاب هدیه نوشتهٔ مینا جیگاره است. انتشارات نظری این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب هدیه
کتاب هدیه دربارهٔ خطبه توحیدیهٔ امام رضا (علیهالسلام) است. این کتاب با نگاهی نو و داستانی، به بررسی عمیق مفاهیم توحیدی پرداخته و آن را در قالب یک روایت خانوادگی به تصویر میکشد. کتاب بهخوبی از منابع معتبر و مستند بهره برده است. نویسنده با استفاده از متون ارزشمندی چون التوحید شیخ صدوق و شرح خطبهٔ توحیدی امام رضا اطلاعات جامع و دقیقی را ارائه میدهد. یکی از ویژگیهای برجسته این کتاب، توجه به ابعاد انسانی و اخلاقی خطبه توحیدیه است.جیگاره با دقت و ظرافت، سعی کرده مفاهیم عمیق توحید را به زبانی ساده و قابل فهم برای خواننده بیان کند. این رویکرد، مخاطب را به تفکر و تأمل در مورد معانی عمیق توحید و جایگاه آن در زندگی روزمره دعوت میکند. کتاب هدیه نه تنها به عنوان یک منبع غنی برای پژوهشگران و علاقهمندان به مباحث توحیدی مطرح است، بلکه به عنوان یک هدیه معنوی برای همه کسانی که به دنبال درک بهتر از مفاهیم توحید و نورانیت آن هستند، قابل تقدیم است.
خواندن کتاب هدیه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران تفسیر و حدیث پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب هدیه
«و شاید برای شما جالب باشد که بدانید که پس از خواندن ، ترجمه و تحقیق دقیق در شرح های این خطبه ، افکار گذشته من دستخوش تحولی بزرگ و عمیق گشت و دیدگاه بسیار نوینی رانسبت به یکتاشناسی خداوند به من ارزانی داشت که بخش عظیمی از سخنان امروز من بر گرفته و تحت تأثیر همین خطبه بود. و من به همگی شما به جهت داشتن چنین رهبران الهی و دسترسی آسان به سخنان نورانی و پرعمق ایشان، هم تبریک می گویم و هم غبطه می خورم و امیدوارم در طی این چند روز اقامتم در ایران، هم توفیق دیدار از حرم امامتان در شهر مشهد را داشته باشم و هم بتوانم مرقد شیخ صدوق را در تهران زیارت کنم.
مادر:عجب سخنان تأمل برانگیزی!خب حالا چرا شما خجالت زده و ناراحت شدید؟
هدیه: مادر واقعاً خجالت ندارد که دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد رشته فلسفه ادیان ، نام چنین خطبه ای را هم تاکنون نشنیده باشد؟چه رسد که آن را خوانده ومعنای آن را درک کرده باشد.
مادر: بله کاملاً درست است ، اما هدیه جان خدا را شکر کن که امروز تو و دوستانت دراین جلسه حضور داشته واین سخنان را شنیدید.عزیز دلم مگر نشنیده ای که هرگاه جلوی ضرر را بگیری منفعت است؟
هدیه:مادر امروز تصمیم گرفتم موضوع پایان نامه ام را تغییر دهم وموضوعی در رابطه با این خطبه عظیم الشأن انتخاب کنم.راستی مادرجان شما تاکنون این خطبه را دیده یا نامش را شنیده اید؟
مادر با لبخند: بله هدیه جان اتفاقاً در دوره دانشجویی ، واحدی به نام قرائت متون عرفانی داشتیم که استاد ما این خطبه را بعنوان موضوع درسی ترم انتخاب کرده بودند وبسیار بسیار برای همگی ما مفید و دلنشین بود و به بسیاری از پرسشهای ما در زمینه خداشناسی پاسخ داد.
هدیه: وای چقدر عالی! خوش به حالتان ! مادرجان آیا شما از ترجمه و شرح این خطبه نوشته هایی در دست دارید که بتواند در کنار شروحی که بر این کتاب نوشته شده در فهم هر چه بیشتر مطالبِ آن به من کمک کند؟»