کتاب معجزه موفقیت
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب معجزه موفقیت
«معجزۀ موفقیت» نوشته رابرت کیوساکی( -۱۹۴۷)، سخنران انگیزشی و آموزگار مهارتهای کسب و کار و شارون لچتر (-۱۹۵۴) است. این کتاب در تلاش است تا کمک کند خواننده نیز بتواند داستان موفقیت خود را بسازد.
افرادی که در این کتاب داستانهایشان را با خوانندگان به اشتراک میگذارند در پی دستیابی به یک هدف مشابه و متعالی هستند: آزادی مالی.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
در حالی که من در شهر جکسون ویل دوران نوجوانیام را میگذراندم، اعتماد به نفس خود را روز به روز بیشتر از دست میدادم و تواناییهایم برای انجام کارها و کسب موفقیت کم و کمتر میشد. به این دلیل بود که انگیزه کافی برای روبرو شدن با موفقیتها را نداشتم.
با این حال دو سال پیش، زمانی که بیست و پنج سال داشتم بدون هیچ انگیزه ای با یکی از افرادی که در یک بازاریابی شبکه ای مشغول کسب آموزشهای مالی بود آشنا شدم. او یک فیلم ویدیویی به من داد از من خواست که بی وقفه آن را تماشا کنم. وقتی فیلم را نگاه کردم با آقایی به نام رابرت کیوساکی آشنا شدم. او بسیاری از لغات مرتبط با پول را به زبان ساده توضیح داد و من که تا آن زمان چنین حرفهایی نشنیده بودم به او علاقه مند شدم و خواستم بحثهای او را دنبال کنم. احساس میکردم که او در فیلم فقط و فقط با من صحبت میکند. او یک جمله را دائما تکرار میکرد. داراییهای خود را افزایش و بدهیهایتان را کاهش دهید. به گفته او تمامی اهداف هر انسانی قابل دسترسی هستند فقط کافی است یاد بگیریم که چگونه در مسیر دستیابی به آنها قدم برداریم. از زبان او شنیدم که به سرمایهگذاری در زمینه املاک و مستغلات علاقه مند است چون تصور میکند که آینده مالی قویتری دارد.
سرمایه گذار موفق در املاک و مستغلات
کتاب طلایی مدیران تازه کارموری استتنر
بررسی نظری اثر استخلاف در ساختار و بهبود خواص الکترونی ترکیبات آنولیحسن امرایی
انسان در آرزوی آنچه دارد و نمی داندمجید انصاری
شرط بندی روی اسب بازندهرابرت کیوساکی
لطفا هر عنوان کتاب کیوساکی که دارین تبدیل به کتاب صوتی کنین بقدری مفیده که همشون جذابیت گوش کردن و خرید دارند
عالللللللییییییی