دانلود و خرید کتاب تنها بی پروایان پایدارند (خلاصه کتاب) اندرو گروو ترجمه گروه مترجمان شنیدار
تصویر جلد کتاب تنها بی پروایان پایدارند (خلاصه کتاب)

کتاب تنها بی پروایان پایدارند (خلاصه کتاب)

معرفی کتاب تنها بی پروایان پایدارند (خلاصه کتاب)

کتاب تنها بی پروایان پایدارند (خلاصه کتاب) نوشتهٔ اندرو گروو و ترجمهٔ گروه مترجمان شنیدار است. شنیدار نگار نوین این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب تنها بی پروایان پایدارند (خلاصه کتاب)

با مطالعهٔ کتاب تنها بی پروایان پایدارند (خلاصه کتاب) درمی‌یابیم که چگونه در لحظات بحرانی بهترین تصمیم را بگیریم؟ کلمه‌ بی‌پروا شما را یاد چه کسی می‌اندازد؟ شاید اگر کمی فکر کنید به چند نفر از دوستان یا اعضای خانواده بر بخورید که همواره ریسک‌های بزرگ می‌کنند، ترسی ندارند و معمولاً موفق می‌شوند. اگر بخواهید به یک شخصیت بزرگ و جهانی فکر کنید چطور؟ ممکن است یاد بعضی از بزرگ‌ترین تاجران دنیا مثل ایلان ماسک یا استیو جابز بیفتید. اما در این خلاصه کتاب از زبان کسی حرف زده شده که قبل از تمام این افراد تجارت را دگرگون کرده است. کسی که همهٔ تاجران‌ وقتی واژه بی‌پروا را می‌شنوند پیش از هر کسی او را به یاد می‌آورند: آندرو گرو، افسانه‌ای‌ترین مدیرعامل شرکت اینتل!

احتمالاً شما هم نام شرکت اینتل را شنیده‌اید، اینتل یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدکننده سخت‌افزار رایانه‌ای و هفتمین برند ارزشمند دنیاست. این شرکت موفقیت خود را بیشتر از هر کسی مدیون آندرو گرو است. او به‌تنهایی اینتل را به یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری جهان تبدیل کرد. گرو در سال ۱۹۹۷ به‌عنوان مرد سال مجله تایم انتخاب شد. در سال ۱۹۹۸ عنوان مجری برجستهٔ سال را از آکادمی مدیریت دریافت کرد. در سال ۲۰۰۱ برندهٔ جایزهٔ یک‌ عمر دستاورد از انجمن مدیریت استراتژیک شد و همچنان به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین رهبران تجاری در سیلیکون‌ولی شناخته می‌شود

واژه بی‌پروا در این کتاب به توانایی و عزم یک رهبر برای حرکت و ادامه دادن در بدترین و بحرانی‌ترین شرایط اشاره دارد. به زبان ساده، رهبر بی‌پروا کسی است که می‌تواند با ارادهٔ قوی و اعتقاد مطلق، تیمش را از پرتگاه و لبه‌های سقوط نجات دهد. زندگی یک مسیر طولانی و پرفرازونشیب است. این موضوع درباره شرکت‌ها و رهبران آن‌ها هم صادق است. واقعیت این است که اگر شما این چند قدم را درست بردارید و تجارت خودتان را در مسیر درستی قرار بدهید، شرکت شما می‌تواند رشد پایداری به دست بیاورد.

آندرو گرو می‌خواهد با استفاده از تجربیاتش در اینتل، اهمیت شناسایی و پاسخگویی به نقاط عطف استراتژیک را به مدیران نشان دهد. او باور دارد که این کار به شرکت‌ها اجازه می‌دهد از خطر اجتناب کنند و به سازمان‌هایی سالم‌ با طول عمر بیشتر تبدیل شوند.

خواندن کتاب تنها بی پروایان پایدارند (خلاصه کتاب) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تنها بی پروایان پایدارند (خلاصه کتاب)

«همه مدیران می‌توانند اهمیت نقاط عطف استراتژیک را درک کنند، اما چرا خیلی از آن‌ها شکست می‌خورند؟ درواقع، مشکل این نیست که آن‌ها درکی از این موضوع ندارند، مشکل اصلی مدیران در قضاوت و شناسایی این لحظات خارق‌العاده است.

هر شرکت و تجارتی هرروز پر از چالش‌های جدید است؛ مشتریانی که از محصولات معیوب شکایت دارند، بازاریابانی که از افزایش قیمت‌ها گله می‌کنند یا حتی افرادی درون خود سازمان که بازده و پیشرفتی کمتر از حد انتظار دارند.

خب، به نظر شما در میان این همه چالش، چه مسائل یا تغییراتی باعث تضعیف بنیان یک شرکت و تغییر مسیر توسعه می‌شود؟ نقاط عطف استراتژیک که یک مدیر باید به آن توجه ویژه داشته باشد چیست؟

من یک روش خاص برای شناسایی این نقاط دارم: توجه به تغییرات ۱۰ برابری! یا نیرویی که باعث می‌شود یک عامل خاص در زمان کوتاه، ۱۰ برابر تغییر کند. او اسم این پدیده را نیروی دگرگون ساز ۱۰ برابر می‌گذارد.

چنین تغییر چشمگیری بدون شک، شرکت را تحت تأثیر قرار می‌دهد و باعث می‌شود شرکت به یک نقطه عطف استراتژیک نزدیک شود. بسیاری از عواملی که باعث ایجاد نقاط عطف استراتژیک می‌شوند از خارج از شرکت می‌آیند.

خب، ما چگونه باید این نیروهای تهدیدآمیز را تشخیص دهیم؟ اینجا به کمک پرفسور مایکل پورتر نیاز داریم؛ نیروهای پنج‌گانه پورتر یکی از مشهورترین چارچوب‌ها برای تصمیم‌گیری استراتژیک مدیران است. پورتر باور دارد که هر صنعتی از این پنج نیرو تشکیل شده و درواقع این نیروها هستند ساختار تجارت را تعیین می‌کنند.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۲۵%