کتاب رازهای پنهان در اعداد و سنگ ها
معرفی کتاب رازهای پنهان در اعداد و سنگ ها
کتاب الکترونیکی رازهای پنهان در اعداد و سنگ ها نوشتۀ ادیتا ووست و سابینه شیفرله و ترجمۀ معصومه میرزائی است و انتشارات سبزان آن را منتشر کرده است. کتاب رازهای پنهان در اعداد و سنگ ها، دو روش عددشناسی و درمان با سنگها را با هم ترکیب میکند. عددشناسی به ما کمک میکند تصویری کامل از شخصیت خود بسازیم و دربارهٔ تواناییها، کاستیها و مسیر زندگیمان چیزهای زیادی یاد بگیریم.
درباره رازهای پنهان در اعداد و سنگ ها
آیا تاکنون به این فکر کردهاید که اعداد و سنگهای انرژیزا چگونه میتوانند در زندگی شما اثرگذار باشند؟ کتاب رازهای پنهان در اعداد و سنگ ها راهنمایی منحصربهفرد برای کشف دنیای علم اعداد و انرژی کریستالهاست؛ علمی که به شما کمک میکند تا با استفاده از اعداد شخصی خود و سنگهای شفابخش، مسیر زندگیتان را با آگاهی و انرژی مثبت هموارتر کنید.
در کتاب رازهای پنهان در اعداد و سنگها با دو علم قدیمی و پررمزوراز آشنا خواهید شد که ترکیب آنها نهتنها به شناخت بهتر شخصیت و نیازهای شما کمک میکند، بلکه ابزارهایی برای بهبود سلامتی و ارتقای انرژی شما ارائه میدهد. متن کتاب با توضیح مبانی عددشناسی و چگونگی محاسبۀ اعداد شخصی شروع میشود و سپس با معرفی کریستالها و انرژیهای رنگی آنها به شما نشان میدهد که چگونه هر عدد با سنگ مخصوص خود هم ارتعاش میشود و شما را به مسیر شفا و آرامش هدایت میکند.
اگر به دنبال راهی برای درک عمیقتر خودتان و ارتقای کیفیت زندگیتان هستید، این کتاب همچون یک دوست و راهنما در کنارتان قرار میگیرد. ترکیب شگفتانگیز عددشناسی و کریستالهای شفابخش نهتنها ابزار قدرتمندی برای درک و بهبود خودتان به شما میدهد، بلکه میتواند الهامبخش افرادی باشد که میخواهید به آنها کمک کنید تا مسیر زندگیشان را باانرژی و شادی بیشتری طی کنند.
خواندن کتاب رازهای پنهان در اعداد و سنگ ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به مباحث علم اعداد و انرژی کریستالها مناسب است.
بخشی از کتاب رازهای پنهان در اعداد و سنگ ها
«همهٔ اعدادی که محاسبه میکنید و هرچیزی که یاد میگیرید را بدون قضاوت در نظر بگیرید. هر عدد نقاط قوت و ضعف خودش را دارد. خوب و بد یا درست و غلطی وجود ندارد.
پیشنهاد میکنیم اثرات مختلف سنگها را خودتان امتحان کنید و به ایدههایی که در این کتاب میدهیم توجه کنید. توصیههای سنگی ما برای کسانی که کمبود انرژی دارند بهتر جواب میدهد.
البته نویسندگان هیچ تضمینی نمیدهند و اگر مشکل جدی سلامتی دارید، حتماً به پزشک یا درمانگر مراجعه کنید.
ارزیابیهای عددشناسی را فقط با اجازهٔ خود فرد انجام دهید. البته برای خانواده، افراد فوتشده یا کسانی که اطلاعاتشان را عمومی کردهاند؛ مثل سیاستمداران و هنرمندان این کار مشکلی ندارد. سعی کنید از قضاوت کردن دیگران خودداری کنید.
نتایج تحلیلها را با دیگران در میان نگذارید...»
همهٔ تحلیلهای نام کار با انرژی است و میتواند تغییراتی ایجاد کند که پیامدهایی هم دارد. قانون علت و معلول را فراموش نکنید؛ حتی اگر هدفمان فقط کمک به دیگران باشد، باید مسئولیت کارهایمان را قبول کنیم.