کتاب بهترین مربی فوتبال
معرفی کتاب بهترین مربی فوتبال
کتاب بهترین مربی فوتبال نوشتۀ دومینیک دمرس با ترجمۀ مهناز عسگری در انتشارات محراب قلم به چاپ رسیده است.
درباره کتاب بهترین مربی فوتبال
کتاب بهترین مربی فوتبال جلد ششم از مجموعه کتابهای «ماجرای خانم شارلوت» نوشتۀ دومینیک دِمِرس، نویسندۀ کانادایی است. قهرمان این مجموعه داستان خانم شارلوت نام دارد،. او زنی عجیب است، لباس آبی بلندی به تن دارد، کلاهی عجیب روی سر میگذارد که البته شبیه کلاه جادوگرها نیست و زیر کلاهش یک سنگ به نام سنگول میگذارد. او گاهی با سنگول درددل میکند. وقتی هم که سنگول را ندارد با چکمههایش درددل میکند. خانم شارلوت طرفدار بازی و شادی است. او تحصیلکرده نیست؛ ولی میتواند کارهای مهمی انجام دهد.
این کتاب داستان مادمازل شارلوت را روایت میکند که مربیگری تیم فوتبال مدرسه را بر عهده میگیرد. تیمی که او هدایت میکند شرایط مناسبی ندارد و بازیکنانش انگیزه کافی برای پیروزی ندارند. شارلوت با روشهای خاص خود و با کمک سنگ مشاورش، گرترود، سعی میکند روحیه تیمی و اعتماد به نفس را در بازیکنان تقویت کند. او به بچهها یاد میدهد که پیروزی تنها هدف بازی نیست و لذت بردن از فوتبال و همکاری گروهی نیز اهمیت دارد. در طول داستان، تیم با چالشهای مختلفی روبرو میشود و شارلوت تلاش میکند تا با ترکیب آموزش و سرگرمی، تیم را به موفقیت برساند. این کتاب بخشی از مجموعه پرطرفدار مادمازل شارلوت است که در کانادا و کشورهای فرانسویزبان منتشر شده است.
عنوان کتابهای این مجموعۀ داستانی عبارتاند از:
خانم معلم جدید ما (جلد ۱)
کتابدار عجیب و غریب (جلد ۲)
پستچی فضول (جلد ۳)
وزیر آنچنانی (جلد ۴)
خدمتکار شگفت انگیز (۵)
بهترین مربی فوتبال (جلد ۶)
خانم معلم معرکه (جلد ۷)
دومینیک دمرس، نویسنده کانادایی، در سال ۱۹۵۶ در مونترال متولد شد. او نویسندگی را از دوران نوجوانی آغاز کرد و تاکنون بیش از ۵۰ کتاب برای کودکان و نوجوانان نوشته است. دمر علاوه بر نویسندگی، در دانشگاه کبک مونترال به تدریس ادبیات کودکان مشغول است.
خواندن کتاب بهترین مربی فوتبال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان گروه سنی ج و د مناسب است