کتاب افتادگان پیروز
معرفی کتاب افتادگان پیروز
کتاب الکترونیکی افتادگان پیروز نوشتۀ جان سی. مکسول و ترجمۀ مهسار مشتاق است و انتشارات ابوعطا آن را منتشر کرده است. کتاب افتادگان پیروز، راهنمایی برای عبور از شکستها و سختیهای مسیر زندگی و رسیدن به موفقیت است.
درباره کتاب افتادگان پیروز
فرایند زندگی مسیری دشوار، سخت و پیچیده را شامل میشود و افراد را در راه رسیدن به اهداف خود با مشکلات، مصائب، ناگواریها و چالشهای فراوانی مواجه میکند. به دیگر سخن، کسی که در زندگی حرکت میکند و به دنبال پیشرفت و تعالی است قطعاً با مشکلات و شکستهای بسیاری مواجه میشود، اما سؤالی که در اینجا مطرح میشود این است که چگونه برخی میتوانند بر مشکلات و شکستها فائق آیند و مسیر رشد و تکامل خود را با شتاب و سرعت مناسب طی کنند؛ اما بسیاری سرخورده و مأیوس شده و استعداد و تواناییهای خود را به هدر میدهند؟ راز پیروزی افراد موفق برای غلبه بر مشکلات زندگی چیست؟ بدیهی است افراد موفق نیز مثل همهٔ ما، با چالشهای بسیاری در زندگی روبهرو میشوند، بارها شکست میخورند و سختیهای طاقتفرسا را تحمل میکنند؛ اما راز و کلید پیشرفت آنها بلوغ است؛ بلوغ به معنای توانایی لذت بردن از جنگیدن و تقابل با مشکلات و شکستهای زندگی. افراد موفق در طول زمان مهارتهایی اساسی را در خود تقویت کردهاند تا بتوانند پس از هر شکست، دوباره روی پای خود بایستند. آنها فراگرفتهاند که هر شکست، عاملی برای تجربهاندوزی و مقدمهای برای پیروزیهای آینده است. کتاب افتادگان پیروز با بیانی شیوا و قابلفهم تفاوت افراد معمولی و موفق را در تقابل با شکستها تشریح کرده و روشهای کلیدی غلبه بر مشکلات و دستیابی به پیروزی را به مخاطب یاد میدهد.
خواندن کتاب افتادگان پیروز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که به دنبال توسعۀ فردی هستند مناسب است.
بخشی از کتاب افتادگان پیروز
«آیا برخی افراد اینطور به دنیا آمدهاند که در زندگی به تمام خواستههایشان برسند؟ آیا برخی دیگر باید برای رسیدن به هر چیز تلاش کنند و بجنگند؟ معنای خوششانسی و خوشبختی چیست؟ علت اصلی موفقیت آنها کدام است؟ آیا دلیل موفقیت، پیشینهٔ خانوادگی، ثروت، فرصتهای بینظیر، روحیهٔ قوی و یا دوران کودکی راحت برخی افراد است؟ تفاوت میان افراد معمولی و افراد موفق، درک آنها از شکست و عکسالعملشان نسبت به آن است. بیشتر افراد هرگز آمادگی رویارویی با مشکلات را ندارند. اگر شما هم مانند آنها باشید، از شکست میترسید، درک نادرستی از آن دارید و از آن گریزانید. میخواهم به شما کمک کنم تا شکست را رهبر خود بدانید و با کمک آن به جلو حرکت کنید. زیرا سؤال مهم در زندگی این نیست که مشکل دارید یا خیر؛ بلکه پرسش این است که چگونه میخواهید با آن دستوپنجه نرم کنید. سعی کنید دیگر، پا پس نکشید و تجربهٔ موفقیت هنگام شکست را شروع کنید.»