دانلود و خرید کتاب کهکشان آرزوهای من عایشه سعید ترجمه مهشید اکبریان خلیل آباد

کتاب کهکشان آرزوهای من

نویسنده:عایشه سعید
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب کهکشان آرزوهای من

کتاب کهکشان آرزوهای من نوشتهٔ عایشه سعید و ترجمهٔ مهشید اکبریان خلیل آباد است. انتشارات ابوعطا این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب کهکشان آرزوهای من

وقتی عُمر موفق می‌شود که از مدرسه‌ی پُر آوازه‌ی غالب، کمک هزینه تحصیلی بگیرد و در آنجا درس بخواند، زندگی‌اش تغییر می‌کند. او که فرزندیک خدمتکار است، این فرصت را برای ساختن یک زندگی و آینده‌ٔ بهتر غنیمت می‌شمرد. عُمر بی‌صبرانه منتظر آغاز مدارس است تا بتواند جدای از کلاس‌های درسی، در دیگر کلاس‌های فوق‌برنامه‌ٔ آکادمی غالب نیز شرکت کند، اما دیری نمی‌گذرد که درمی‌یابد میانگین نمرات‌ دانش‌آموزان بورسیه شده، باید از میانگین نمرات کل کلاس بالاتر باشد و اگر نتوانند این حد نصاب را کسب کنند؛ از مدرسه اخراج خواهد شد. عُمر ناراحت از چندین و چند قانون تبعیض‌آمیز، ناامید نمی‌شود و با انگیزه‌ای مثال‌زدنی تلاش می‌کند کاری کند که در نگاه اول غیرممکن به نظر می‌رسد: تلاش برای تغییر یک سیستم ناعادلانه.

خواندن کتاب کهکشان آرزوهای من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان کودک و نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب کهکشان آرزوهای من

«گفتم: «خیلی زود آروم می‌شه».

«ما به‌هرحال می‌ریم و فوتبال بازی می‌کنیم. بریم پیش بچه‌های توی زمین».

وقتی از توی راهرو رد می‌شدیم، به در بسته‌ی اتاق آیدن نگاهی انداختم. شاید اتاق کوچکی گیرش آمده بود، اما قطعا اندازه‌ی سلول یک زندان نبود و این مدرسه با دیوارهای آجری باشکوهش، راهروهای دلباز و زمین‌های چمن سرسبز و مرتب قطعا شبیه زباله‌دانی نبود. هردوی ما در یک مکان بودیم، اما طرز فکرمان چقدر متفاوت بود.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۵۰%