کتاب مثل من و تو
معرفی کتاب مثل من و تو
کتاب مثل من و تو نوشتهٔ مصطفی رحماندوست است. انتشارات امیرکبیر این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان برای کودکان نوشته شده است.
درباره کتاب مثل من و تو
کتاب مثل من و تو که با تصویرسازیهای «ایلگار رحیمی» منتشر شده، برابر با داستانی تخیلی و آموزنده برای کودکان است.
خواندن کتاب مثل من و تو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کودکان گروه سنی «ب» پیشنهاد میکنیم.
درباره مصطفی رحماندوست
مصطفی رحماندوست متولد یک تیر ۱۳۲۹ در همدان است. او شاعر، نویسنده و مترجم کتابهای کودکان و نوجوانان است. بعد از دریافت مدرک کارشناسی زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران، بهعنوان کارشناس کتابهای خطی در کتابخانهٔ مجلس مشغول به کار شد و سپس بهعنوان مدیر مرکز نشریات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مدیر مسئول نشریات رشد، سردبیر رشد دانشآموز، سردبیر و پدیدآورندهٔ سروش کودکان و نوجوانان، سردبیر مجلهٔ شهرزاد قصهگو به فعالیت خود ادامه داد. رحماندوست ۳ سال مدیر کل دفتر مجامع و فعالیتهای فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران بوده است. او در سال ۱۳۷۱ در رشتهٔ زبان و ادبیات فارسی ادامه تحصیل داد و پس از دورهٔ کارشناسیارشد، موفق به دریافت نشان درجهٔ یک هنری شد. او پس از بازنشستگی از سمتهای دولتی، مدیر گروه شکوفه (بخش کودکان و نوجوانان) انتشارات امیرکبیر و مشاور رئیس کتابخانه ملی ایران شد. مصطفی رحماندوست پایگاه اینترنتی «کتابخانهٔ ملی کودک و نوجوان ایران» را تأسیس کرد و توانست تا دهمین سال شروع به کار این پایگاه متن کامل بیش از ۲۴۰۰۰ عنوان کتاب کودک و نوجوان را برای پژوهشگران قابل دسترس کند. از آثار او میتوان به کتابهای «فرهنگ آسان: دانشنامه ویژه کودکان و نوجوانان»، «ترانههای نوازش»، «سفید بود، سفید تنها بود»، «این تریزی، آن تریزی»، «یک مسابقه و این همه ماجرا» و «قصه گویی، اهمیت و راهورسم آن» اشاره کرد.