کتاب قصه شب تاب و ماه
معرفی کتاب قصه شب تاب و ماه
کتاب قصه شبتاب و ماه نوشتۀ عبدالمجید نجفی در انتشارات امیرکبیر به چاپ رسیده است. این داستان در گروه کتابهای شکوفه وابسته به انتشارات امیرکبیر قرار دارد و مناسب برای کودکان گروه سنی ب است.
درباره کتاب قصه شب تاب و ماه
کتاب قصه شبتاب و ماه، جزو داستانهای تخیلی و از نوع داستانهای حیوانات است. برای کودکان، قصههایی شنیدنی و جالب با مضامین مختلف هستند که با کمک آنها بتوان مفاهیم مهمی را به آنها آموزش داد. داستانها به کودکان کمک میکنند که انعطافپذیر شوند تا بهخوبی با هر چیزی که زندگی ارائه میدهد کنار بیایند و بفهمند چه چیزی درست و چه چیزی اشتباه است. درواقع، داستانها یکرشته مفاهیم اعتقادی مبتنی بر ارزش از جمله مفاهیم خوب و بد را به کودک منتقل میکنند.
داستان قصه شبتاب و ماه دربارۀ یک کرم شبتاب است که در جنگل بزرگی زندگی میکند. همۀ حیوانات او را دست دارند. کرم روزها میخوابد و شبها بیدار میشود، روی شاخههای درختان راه میرود، برگ میخورد و به همهجا سرک میکشد و نورافشانی میکند. روی بدن سبزرنگ او دانههای ریزی وجود دارند که شبها میدرخشند و باعث میشود اطراف او روشن شود. یک شب که طبق معمول بیدار شده بود و روی سطح درختان میخزید با خود گفت جنگل بدون من تاریک و زشت است و با این فکر نتیجه گرفت که خودش زیباترین موجود جنگل است. بعد هم با خود فکر کرد اصلاً من چرا باید هر شب خودم را خسته کنم تا اطرافم روشن شود. کرم شبتاب مغرور شده بود و خودش را زیر برگ درختان پنهان کرد تا جنگل تاریک شود؛ اما ماه آسمان که از او پرنورتر بود جنگل را روشن کرد و به کرم شبتاب یاد داد که مهربانی و کمک به دیگران وظیفۀ اوست.
کتاب قصه شبتاب و ماه مصور است و با زبانی ساده و روان موضوع مهربانی را به کودکان یاد میدهد. صفحههای رنگارنگ کتاب و نقاشیهای بامزۀ آن برای کودکان جذاب خواهند بود.
خواندن کتاب قصه شب تاب و ماه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به کودکان دوستدار کتابهای داستان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب قصه شب تاب و ماه
«کرم شبتاب همهی راههای جنگل را بلد بود. او گاهی میایستاد و به نفسهای حیواناتی که در خواب بودند، گوش میداد. حیواناتی که مثل او روزها خواب بودند و شبها برای شکار و گردش بیرون میآمدند. آنها با بودن او احساس راحتی میکردند و راه خود را گم نمیکردند.»