دانلود و خرید کتاب بالاتر از بالا شیلا خزانه داری
تصویر جلد کتاب بالاتر از بالا

کتاب بالاتر از بالا

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب بالاتر از بالا

کتاب «بالاتر از بالا» نوشتۀ شیلا خزانه داری است و انتشارات امیرکبیر آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب بالاتر از بالا

کتاب بالاتر از بالا یک داستان تخیلی و آموزشی برای کودکان است که به موضوعاتی چون غرور، مقایسه و درک ابعاد مختلف وجود انسان‌ها و موجودات زنده می‌پردازد. داستان با معرفی کرم کوچکی آغاز می‌شود که در کنار تخته‌سنگی خوابیده است و ناگهان با قورباغه‌ای مواجه می‌شود که خود را بلندتر از کرم می‌داند. این احساس برتری قورباغه در کنار موجودات بزرگ‌تر مانند اردک، لک‌لک، زرافه و حتی عقاب به چالش کشیده می‌شود.

شیلا خزانه داری با استفاده از تصاویر نمادین، مفهوم نسبیت را به کودکان معرفی می‌کند. قورباغه که خود را بزرگ و باارزش می‌داند، در کنار موجودات بزرگ‌تر احساس کوچکی می‌کند و در نهایت، عقاب نیز در برابر هواپیما احساس ناچیزی می‌کند. این تغییرات در اندازه و دیدگاه، به کودکان یادآوری می‌کند که در زندگی هر موجودی، همواره موجودات بزرگ‌تر و قدرتمندتری وجود دارند و این امر می‌تواند احساس کوچکی و حقارت را در آن‌ها ایجاد کند. علاوه بر این، کتاب بالاتر از بالا به تفکر دربارۀ خدا و عظمت او دعوت می‌کند. نویسنده با نشان‌دادن این که همه چیز در مقایسه با خدا کوچک و ناچیز است، به کودکان یادآوری می‌کند که باید به وجود خود و دیگران احترام بگذارند و از غرور بی‌مورد پرهیز کنند.

بالاتر از بالا نه‌تنها به کودکان مفهوم نسبیت و احترام به دیگران را می‌آموزد، بلکه آن‌ها را به تفکر دربارۀ معنای وجود و بزرگ‌تر از خودشان، یعنی خدا، دعوت می‌کند. این داستان می‌تواند به بچه‌ها کمک کند تا درک عمیق‌تری از جهان و جایگاه خود در آن پیدا کنند و یاد بگیرند که هر موجودی، چه بزرگ و چه کوچک، دارای ارزش خاصی است.

خواندن کتاب بالاتر از بالا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان و علاقه‌مندان به ادبیات کودک پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب بالاتر از بالا

«کرم کوچکی کنار تخته‌سنگی خوابیده بود. قورباغه غوررررری کرد و پرید کنار کرم. کرم با ترس از خواب پرید. از پایین نگاهی به قورباغه که بالای سرش ایستاده بود، کرد و گفت: خیلی ترسیدم. نزدیک بود روی سرم بیفتی. قورباغه گفت: غوررر من قدم از تو بلندتر است. از دور دیدم و مراقبت بودم. بعد قورباغه غوررری کرد و پرید و رفت. قورباغه رفت و رفت تا جلوی پای یک اردک پرید. اردک اخم کرد و از بالا به قورباغه نگاهی کرد و کفت: خوب است که قد من از تو بلندتر است وگرنه مرا نمی‌دیدی و میفتادی روی سرم.»

کوچ مهتاب بر شاخه رهایی
تارا تفرشی
چسب های اپوکسی
امید معینی جزنی
می خوام بشم خوش نویس (جلد دوم)
عزت الله برهانی
شالوده صنعت شیمیایی (جلد اول)
اف. آ. هنگلین
نگاهی به زمینه و اثرات کارآفرینی کسب و کارهای کارآفرینانه