معرفی و دانلود کتاب نشانه های فارسی ویژه کلاس اولی ها pdf + خلاصه رایگان

کتاب نشانه های فارسی ویژه کلاس اولی ها

شعر، بازی، نقاشی، دست‌ورزی، تمرین و قصه

۵.۰(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب نشانه های فارسی ویژه کلاس اولی ها

کتاب «نشانه های فارسی ویژه کلاس اولی ها» نوشتۀ سارا زایرعلی مطوری است و انتشارات طلایه آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب نشانه های فارسی ویژه کلاس اولی ها

کتاب نشانه‌های فارسی ویژۀ کلاس‌اولی‌ها با هدف آموزش حروف و نشانه‌های زبان فارسی به کودکان طراحی شده است. این کتاب از روش‌های متنوع و جذابی مانند شعر، بازی، نقاشی، دست‌ورزی، تمرین و قصه برای آموزش به کودکان استفاده می‌کند تا فرایند یادگیری برای آن‌ها لذت‌بخش و مؤثر باشد. این کتاب همچنین با استفاده از روش‌های نوین و ترکیبی از فعالیت‌های آموزشی و سرگرم‌کننده، کلاس‌اولی‌ها را به یادگیری نشانه‌های فارسی علاقه‌مند می‌کند و آن‌ها را برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر آماده می‌سازد.

اهداف آموزشی کتاب نشانه‌های فارسی ویژۀ کلاس‌اولی‌ها عبارت است از: آموزش حروف و نشانه‌های زبان فارسی به شکلی شاد و خلاقانه، تقویت مهارت‌های نوشتاری کودکان کلاس اول، ایجاد علاقه به زبان‌آموزی از طریق داستان‌ها و فعالیت‌های سرگرم‌کننده و توسعۀ مهارت‌های حرکتی از طریق نقاشی و دست‌ورزی.

محتوای کتاب نشانه‌های فارسی ویژۀ کلاس‌اولی‌ها شامل شعرهای آموزشی، بازی‌های آموزشی، نقاشی و دست‌ورزی، تمرین‌های نوشتاری و قصه‌های آموزشی می‌شود. کودکان از طریق شعرهای ساده و جذاب، کودکان با نشانه‌ها آشنا می‌شوند. این روش به تقویت حافظه و یادگیری بهتر نشانه‌ها کمک می‌کند. در بخش بازی‌های آموزشی، بازی‌هایی طراحی شده‌اند که به کودکان کمک می‌کنند تا حروف و نشانه‌ها را در محیطی شاد و سرگرم‌کننده یاد بگیرند. بازی‌ها نه‌تنها مهارت‌های زبانی کودکان را تقویت می‌کنند، بلکه باعث ایجاد علاقه و انگیزه بیشتر برای یادگیری می‌شوند.

کتاب نشانه‌های فارسی ویژۀ کلاس‌اولی‌ها با استفاده از نقاشی و فعالیت‌های دست‌ورزی، به کودکان کمک می‌کند تا نشانه‌ها را به‌صورت خلاقانه تمرین کنند. فعالیت‌های عملی به تقویت مهارت‌های حرکتی و هماهنگی دست و چشم کودکان کمک می‌کند. تمرین‌های نوشتاری ساده و جذاب نیز به کودکان این امکان را می‌دهد که با نوشتن حروف و کلمات، مهارت‌های نوشتاری خود را تقویت کنند. قصه‌های کوتاه و جذاب در این کتاب به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که هر قصه به معرفی و یادگیری یکی از نشانه‌های فارسی کمک می‌کند. این روش باعث می‌شود کودکان از طریق داستان‌گویی، به‌صورت غیرمستقیم با حروف و کلمات جدید آشنا شوند.

خواندن کتاب نشانه های فارسی ویژه کلاس اولی ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به مربیان، والدین و دانش‌آموزان کلاس اولی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نشانه های فارسی ویژه کلاس اولی ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنشانه های فارسی ویژه کلاس اولی ها
عنوان دیگرشعر، بازی، نقاشی، دست‌ورزی، تمرین و قصه
موضوعدبستان، دانستنی‌های کودک و نوجوان
نویسندهسارا زایرعلی مطوری
انتشاراتانتشارات طلایه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۷/۱۶
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
روان خوانی اول ابتداییتصویر جلد کتاب روان خوانی اول ابتدایی
گربه به من میو دادتصویر جلد کتاب گربه به من میو داد
ناصر کشاورز
کار و تمرین فارسی اول ابتداییتصویر جلد کتاب کار و تمرین فارسی اول ابتدایی
اکرم بهرامیان
ماجراهای من و درسام، فارسی چهارم دبستانتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام، فارسی چهارم دبستان
طیبه فتاحی
هوش مالتیپل تیزهوشان دوم دبستانتصویر جلد کتاب هوش مالتیپل تیزهوشان دوم دبستان
سیدعلی موسوی
دانش ریاضی (کتاب کار ریاضی اول دبستان)تصویر جلد کتاب دانش ریاضی (کتاب کار ریاضی اول دبستان)
نفیسه قهرمانی
کتاب کار دوم دبستان؛ فارسی، ریاضی، علومتصویر جلد کتاب کتاب کار دوم دبستان؛ فارسی، ریاضی، علوم
مریم پورکلهر
علوم سوم دبستان تیزهوشانتصویر جلد کتاب علوم سوم دبستان تیزهوشان
مهدی مظلوم شایان
آ مثل آهو (جلد اول)تصویر جلد کتاب آ مثل آهو (جلد اول)
علی خدایی
عنکبوت های عجیب غریبتصویر جلد کتاب عنکبوت های عجیب غریب
کلر ژوبرت
خاله باف‌بافتصویر جلد کتاب خاله باف‌باف
فروزنده خداجو
مجموعه فعالیت ها و تکالیف پایه پنجم ابتدایی با تاکید بر رویکرد ارزشیابی توصیفیتصویر جلد کتاب مجموعه فعالیت ها و تکالیف پایه پنجم ابتدایی با تاکید بر رویکرد ارزشیابی توصیفی
رویا ابطحی
آموزش مهارت‌ نوشتن از منظر شناختیتصویر جلد کتاب آموزش مهارت‌ نوشتن از منظر شناختی
شهین نعمت زاده
کتاب کار و تمرین فارسی ۲تصویر جلد کتاب کتاب کار و تمرین فارسی ۲
شیرین ولی نژاد الوار
کار و تمرین املا دوم ابتداییتصویر جلد کتاب کار و تمرین املا دوم ابتدایی
فردوس یوسفیان نجف آبادی (خاله فردوس)