دانلود و خرید کتاب ای کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می دانستم تینا سیلیگ ترجمه روشنک موسوی
تصویر جلد کتاب ای کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می دانستم

کتاب ای کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می دانستم

معرفی کتاب ای کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می دانستم

کتاب «ای کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می دانستم» نوشتۀ تینا سیلیگ و ترجمۀ روشنک موسوی است و انتشارات ادبیات معاصر آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب ای کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می دانستم

ای کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می دانستم اثری الهام‌بخش و پر از راهنمایی‌های کاربردی برای جوانانی است که در ابتدای مسیر زندگی و شغلی خود قرار دارند. این کتاب حاصل تجربه‌های شخصی و حرفه‌ای نویسنده است که به‌عنوان استاد در دانشگاه استنفورد و مدیر برنامه کارآفرینی فعالیت می‌کند. سیلیگ در این کتاب به خوانندگان نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با تغییر دیدگاه و برخورد خلاقانه با چالش‌ها، فرصت‌های بزرگی را کشف و به موفقیت‌های معنادار دست‌یافت.

یکی از مهم‌ترین مفاهیمی که تینا سیلیگ در کتاب ای‌کاش وقتی ۲۰ساله بودم می‌دانستم مطرح می‌کند، ارزش شکست و یادگیری از آن است. او باور دارد که شکست نباید به‌عنوان پایانی بر تلاش‌ها تلقی شود، بلکه باید آن را فرصتی برای یادگیری و پیشرفت در نظر گرفت. او تأکید می‌کند که جوانان نباید از تجربه‌کردن و اشتباه‌کردن هراس داشته باشند، زیرا از دل همین اشتباهات می‌توان به رشد و موفقیت دست‌یافت.

کتاب ای‌کاش وقتی ۲۰ساله بودم می‌دانستم به جنبه‌های مختلفی از زندگی مانند کارآفرینی، تصمیم‌گیری و خلاقیت می‌پردازد و خوانندگان را تشویق می‌کند تا به‌جای ترس از ریسک‌ها، با دیدی باز به فرصت‌ها نگاه کنند. سیلیگ از طریق داستان‌ها و مثال‌های واقعی، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان از محدودیت‌ها عبور کرد و با نگاهی تازه به دنیا، به موفقیت‌های بزرگ دست‌یافت. این کتاب برای همه افرادی که به دنبال الهام و راهنمایی برای زندگی و شغل خود هستند، خصوصاً جوانان، منبعی ارزشمند است و می‌تواند به آنان کمک کند تا با شجاعت و خلاقیت، مسیر موفقیت را طی کنند.

کتاب ای‌کاش وقتی ۲۰ساله بودم می‌دانستم در ۱۰ فصل تنظیم شده است. عناوین فصل‌های کتاب عبارت است از: «فصل اول: یکی بخر، دو تا ببر»، «فصل دوم: سیرک زیرورو شده»، «فصل سوم: لباس شنا یا مرگ»، «فصل چهارم: لطفاً کیف پولتان را درآورید»، «فصل پنجم: شاه‌کلید سیلیکون‌ولی»، «فصل ششم: بی‌خیال... مهندسی برای دختران است»، «فصل هفتم: لیموناد را به هلیکوپتر تبدیل کنید»، «فصل هشتم: مرکز سیبل را دور پیکان بکشید»، «فصل نهم: آیا این در امتحان می‌آید؟» و «فصل دهم: مصنوعات آزمایشی»

خواندن کتاب ای کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می دانستم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به جوانان و همچنین علاقه‌مندان به کتاب‌های خودیاری و موفقیت پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب ای کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می دانستم

«ما مشکلات را معمولاً بیش از حد سخت می‌گیریم. هنگامی‌که یک چالش ساده مانند کسب درآمد در عرض دو ساعت پیش می‌آید، بیشتر افراد به‌سرعت به سراغ واکنش‌های رایج می‌روند و قدری درنگ نمی‌کنند تا از نگاه وسیع‌تری به مسئله نگاه کنند. اگر چشم‌بندها را برداریم دنیایی از امکانات در مقابلمان نمایان می‌شود.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است