دانلود و خرید کتاب باغ خاطره ها

کتاب باغ خاطره ها

انتشارات:نشر بید
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب باغ خاطره ها

کتاب باغ خاطره ها نوشتهٔ فاطمه امیری کهنوج است. نشر بید این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب باغ خاطره ها

کتاب باغ خاطره ها مجموعه داستان‌های کوتاهی است که فاطمه امیری کهنوج به سرپرستی آرش رجبی زاده گردآوری کرده است. این کتاب مجموعه‌ای از آثار نویسندگان انجمن آموزش ادبی نامگ است که شامل ۱۹ داستان از فاطمه امیری کهنوج، زهرا امیری، سودابه شبانی، ثریا برومند، خدیجه قادری، مرضیه قنادی است.

خواندن کتاب باغ خاطره ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان کوتاه ایرانی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب باغ خاطره ها

«وقتی برگشتم درب اتاق مادرم قفل بود. پشت در اتاقش گوش ایستادم. مادر برای خواهرم ندا از یک جنازه که بعد از مردن دوباره زنده شده بود، باآب‌وتاب تعریف می‌کرد. خواهرم لیدا از پشت سر یقه پیراهنم را گرفت. گوشم را طوری تاباند که آخ، آخ گفتنم در هم شد.

وحید ذلیل‌مرده، جونمونو به لب رسوندی، چرا در رفتی؟ سعید هم مشقشو نمی‌نویسه، همش تقصیر بازیگوشیِ تو هست.

وقتی کشان‌کشان به اتاق رفتیم به لیدا گفتم: «به یه شرط اینجا می‌شینم تا سعید مشقاشو بنویسه، خودمم ریاضیمو تمرین کنم.»

با دستش فشار بر شانه‌ی نحیفم آورد، با زور به زمینم کوبید، درحالی‌که با دست دیگرش دستم را محکم گرفته بود، صدایش را بلند کرد.

نیم‌وجبی، تو دو مَن استخون، شرط و شروط برام می‌زاری؟

ناغافل یک پشتک وارونه زدم. افتادم روی کمر سعید، جلدی از دستش فرار کرده به پشت چوب‌لباسی رفتم. سعید از این حرکتم بلندبلند خندید. لیدا که از دست من خسته شده بود، پره‌های بینی‌اش می‌لرزید با حرص گفت: «باشه، چه شرطی داری، زود بگو؟»

جنازه که زنده بشه یعنی چی؟

خل شدی بچه، این چرت‌وپرت‌ها چیه به هم می‌بافی!

همین، یا می‌گی یا منم مشقامو نمی‌نویسم.

این حرفا رو کی زده؟ جنازه یعنی آدمی که مرده. زنده شده هم کسی که دوباره از مرگ نجات پیدا کرده.

زنده شدن رو نفهمیدم؛ ولی برا مردن یه جوجه پنبه‌ای داشتم زردرنگ بود یادته؟ جلو رو خودم مُرد. اون شب از غصه خوابم نبرد.

خواهرم برای اینکه من راضی بشوم، لبخندی زد: «درخت انارو تو حیاط ببین چطور برگاش ریخته خشک شده؟»

کنار پنجره رفتم پرده توری را کنار کشیدم. نگاهی به درخت انداختم. خشک و لخت بود، حتی یک برگ هم به شاخه نداشت»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است