کتاب امیدی برای زیستن
معرفی کتاب امیدی برای زیستن
کتاب امیدی برای زیستن نوشتهٔ معصومه سلطان خاوری است. نشر بید این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب امیدی برای زیستن
کتاب امیدی برای زندگی مجموعه داستانهای کوتاه از نویسندگانی با دغدغههای اجتماعی به گردآوری معصومه سلطان خاوری و سرپرستی و ویراستاری آرش رجبی زاده است که به همت انجمن ادبی آموزشی نامگ در نشر بید به چاپ رسیده است. این مجموعه شامل ۱۷ داستان کوتاه است، همچون پلیس + ۲۰، امیدی برای زیستن، چوک دیریا و...
خواندن کتاب امیدی برای زیستن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان کوتاه ایرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب امیدی برای زیستن
«بعد از شام مادر کنار محمود نشست و شروع کرد به زمینهچینیکردن و بعد گفت: «مسیر مدرسه سیاوش خیلی طولانیه. پیاده خسته میشه. ببین از بس راه میره پوست و استخون شده بچهم. اگر دوچرخه داشته باشه راحتتر میره و میاد. اینجوری برای خرید خونه هم کمک دست من هست.»
سیاوش با شنیدن حرفهای مادر به پدر، قند تو دلش آب شد و ذوق کرد. محمود نفس عمیقی کشید و گفت: «باشه فردا به رضا سمسار میسپارم تا یه دوچرخه براش پیدا کنه.»
سیاوش که تا حالا فقط گوش میداد و خوشحال بود، تندی جابهجا شد و با ناراحتی گفت: «من از رضا سمسار نمیخوام. اونم حتما یک دوچرخه دست هزارم. مگه دوچرخههای نوی مغازه چشونه که برای ما خوب نیستن؛ اصلاً فرق من با رفیقهای دیگم چیه؟!»
بابا نگاه مهربانش را به پسر دوخت و گفت: «پس یکم دیگه باید صبر کنی تا بیشتر کار کنم. خدا کریمه.»
سیاوش وقتی به دستوپای بیجان بابا نگاه کرد که توان تکانخوردنشان هم از غرور و غیرت خود او بود، اشک در چشمش جمع شد و بغضی که گلویش را گرفته بود، بهسختی فرو داد. از آخ بلندی که بیاختیار از دهان پدر بیرون پرید و همزمان چهرهاش را در هم کشید و با دستش محکم، پای چپش را ماساژ داد، فهمید که بیشتر کار کردن پدر، یعنی درد و رنج بیشتر.»