کتاب تاریخ پیامبر و اهل بیت(۵): سال دوم دوره دبیرستان علی‌بمان ملک‌احمدی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب تاریخ پیامبر و اهل بیت(۵): سال دوم دوره دبیرستان

کتاب تاریخ پیامبر و اهل بیت(۵): سال دوم دوره دبیرستان

معرفی کتاب تاریخ پیامبر و اهل بیت(۵): سال دوم دوره دبیرستان

«تاریخ پیامبر و اهل‌بیت(ع)» نوشته علی بمان ملک‌احمدی است. این مجموعه کتاب به منظور آشنایی دانش‌آموزان با تاریخ پیامبر و اهل بیت(ع) است و جلد حاضر این کتاب مختص دانش‌آموزان سال دوم دوره دبیرستان نوشته شده است. این کتاب از هجرت پیامبر آغاز می‌شود و تا شهادت حضرت فاطمه(س) را شامل می‌شود. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: هنگامی که امام رضا (ع) وارد «مرو» شد و مورد استقبال مأمون و همراهان قرار گرفت، در خانه مخصوصی که برای امام (ع) آماده شده بود، وارد گردید و پس از چند روز استراحت و رفع خستگی راه، مذاکرات مأمون و حضرت رضا (ع) آغاز شد. «اباصلت هروی» می‌گوید: مذاکرات مأمون با حضرت را چنین نقل می‌کند: مأمون: ای پسر رسول‌خدا (ص)! علم، کمال، پارسایی و تقوا و عبادت تو را به‌خوبی شناخته‌ام؛ نظرم بر این است که شما از من سزاوارتر به مقام رهبری هستید. امام رضا (ع): به بندگی خدا افتخار می‌کنم و به وسیله زهد از دنیا امید نجات از گزند دنیا را دارم و به وسیله تقوا و پروا از گناهان، به رستگاری و رسیدن به نعمت‌های الهی امیدوارم و در پرتو تواضع در دنیا، آرزوی مقام ارجمند در پیشگاه خداوند دارم. مأمون: من تصمیم گرفته‌ام خودم را از مقام خلافت و رهبری برکنار کنم و آن را برعهده شما بگذارم. امام رضا (ع): اگر این مقام از آن توست، خداوند آن را برای تو قرار داد؛ بنابراین بر تو روا نیست لباسی را که خداوند آن را برای قامت تو دوخته، بیرون آوری و به دیگری بسپاری و اگر خلافت از آن تو نیست، برای تو روا نیست چیزی را که از آن تو نیست به من واگذار کنی. مأمون: ای پسر پیامبر! حتماً باید این مقام را بپذیری! امام رضا (ع): هرگز این کار را از روی اختیار انجام نمی‌دهم.
با تو تا همیشه
علیرضا بهرامی عیسی آبادی