کتاب مارلب رو
معرفی کتاب مارلب رو
کتاب مارلب رو نوشتهٔ مصطفی محمدی است. انتشارات نامه مهر این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مارلب رو
کتاب مارلبرو را حاصل خاطرات واقعی و شخصی نویسنده از سال ۱۳۹۳ و برداشتی تخیلی از سهماه آغازین جنگ در خرمشهر است که به روزمرگی زنی روسپی در آن جغرافیا و فضا پرداخته؛ از این رو، مارلبرو بهترین اثر جنگی نویسنده در دو دههٔ گذشته است.
درباره نویسنده
مصطفی محمدی زاده خردادماه ۱۳۵۱ محله قیطریه، از سال ۱۳۶۶ پایش به جنگ باز شد و بارها تا پای مرگ پیش رفت؛ چندانکه عارضه شیمیایی از آن دوران بهیادگار برداشت.
پس از جنگ نیز چندی در کردستان جنگید و ماهها خبرنگار و عکاس گروه جستوجوی پیکرهای بازمانده از جنگ در خوزستان بود. نویسندگی را با روزنامهنگاری از سالهای آغازین دهه هفتاد پیگیر شد. داستان کودک برای ماهنامهها مینوشت و خبرنگار فرهنگی و ادبی روزنامههایی چون ایران، صبحامروز، هفتهنامه ری، کتاب هفته و... بود؛ تا اینکه در سال ۱۳۷۸ نخستین جایزه ملی خود را برای نخستین کتاب به نام «روز سوم» دریافت کرد. از آن سال تاکنون بیش از چهل عنوان کتاب رمان، زندگینامه، سفرنامه، مجموعه خاطره، داستان کوتاه، داستان نوجوان و سرگذشتپژوهی از وی چاپ و منتشر شده که «جعفر شاطرغلام»، «بلند بگو آزادی»، «هشت بهشت»، «بولوت»، «روی ابروی چپ»، «من از سیوسهنفر»، «رساله کتاب خوب»، «قبضه داغ»، «سررسید۶۳»، «ندیر»، «یکصد روز یکصد داستانک»، «مارلبرو»، «تنها سیماه دیگر»، «سردار نبرد»، «سُمبات»، «دختر میرزاعلیآقا»، «پلاک۷۸»، «رضا خوردو»، «اعدامی» و «نشان حبیب» از میان عناوین آنهاست.
خواندن کتاب مارلب رو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد میکنیم.