دانلود و خرید کتاب تکه هایم برنمی گردند آستاتیرا عزتیان

کتاب تکه هایم برنمی گردند

امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تکه هایم برنمی گردند

کتاب تکه هایم برنمی گردند نوشتهٔ آستاتیرا عزتیان است و در آن به موضوعاتی همچون هویت، گم‌گشتگی و تلاش برای بازسازی خود پرداخته می‌شود.

درباره کتاب تکه هایم برنمی گردند

کتاب تکه هایم برنمی گردند، رمانی است که در آن نویسنده به شکلی تمثیلی به بازگویی داستان‌هایی از شکست‌ها، رنج‌ها و تجربه‌های زندگی می‌پردازد. این کتاب به نوعی سفری به درون انسان و تجربه‌های شخصی‌اش در مواجهه با دنیا و خویشتن است. شخصیت اصلی داستان در طول مسیر زندگی با چالش‌های متعدد روبرو می‌شود که باعث می‌شود حس کند قسمت‌هایی از وجودش در این فرایند گم شده‌اند و دیگر بازنمی‌گردند.

این کتاب به نوعی روایتگر گم‌گشتگی انسان مدرن در مواجهه با پیچیدگی‌های زندگی روزمره و تلاش برای بازسازی و شناخت دوباره خویشتن است. عنوان کتاب به وضوح اشاره به حس از دست دادن و ناتوانی در بازپس‌گیری کامل آنچه از دست رفته است، دارد. نویسنده با ترکیب زبانی شاعرانه و فلسفی، تلاش می‌کند تا خواننده را به تأمل درباره معنا و مفهوم خودشناسی، از دست دادن و رنج دعوت کند.

سبک نوشتاری عزتیان در این کتاب بسیار شخصی و احساسی است و مخاطب را به دنیای درونی شخصیت‌هایش می‌کشاند. فضای داستانی کتاب به گونه‌ای است که گویی هر تکه از زندگی شخصیت اصلی نمایانگر بخشی از زندگی واقعی هر یک از ما است، که در برابر چالش‌ها، از دست دادن‌ها و بازسازی‌های مکرر قرار داریم.

کتاب تکه هایم برنمی گردند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کسانی که به داستان‌هایی با مضامین فلسفی و روانشناختی علاقه‌مندند، توصیه می‌شود. همچنین برای افرادی که به دنبال آثاری هستند که به جستجوی درونی انسان و مفهوم هویت و وجود می‌پردازد، این کتاب می‌تواند جذاب باشد. مطالعه این کتاب به مخاطبان ادبیات معاصر که به تحلیل عمیق شخصیت‌ها و تجربیات انسانی علاقه دارند، نیز پیشنهاد می‌شود.

درباره آستاتیرا عزتیان

آستاتیرا عزتیان نویسنده‌ای معاصر است که بیشتر به خاطر آثارش در زمینه روانشناختی و فلسفی شناخته می‌شود. او در نوشته‌های خود به مسائل مرتبط با هویت، وجود و تجربه‌های انسانی پرداخته و با زبانی ساده و در عین حال عمیق، به طرح پرسش‌هایی از چیستی زندگی و معنای آن می‌پردازد. عزتیان با خلق فضاهای خاص و استفاده از زبان احساسی توانسته است مخاطبان خاصی را به خود جلب کند.

نظیره های غنایی منظوم
تابستان زیبا
ستایا داننده
مثلثات قطرب
محمد بن المستنیر بن احمد الشهیر بقطرب
دنیای تخت (جلد هفتم؛ اهرام)
تری پرچت
فهرست توصیفی - تحلیلی مقالات مربوط به فردوسی و شاهنامه
زهرا سید یزدی
تاثیر آموزش بر بهبود کیفیت زندگی دانش آموزان کار
حسن شجاعی نیا
انقلاب آلمان ۱۹۲۳-۱۹۱۷ (جلد دوم)
پی یر بروئه
وحیده علی میرزایی
آوای شهر
معصومه اسدی
ماه من اینجا کسی شبیه تو نیست
معصومه رمضان زاده کرمانی (میم: طوبی مهدوی)
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است