کتاب اسرار برندگان
معرفی کتاب اسرار برندگان
کتاب اسرار برندگان نوشتهٔ جویل اوستین و ترجمهٔ فهیمه فتحی است. انتشارات روان نویس این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی در باب ۳۰ راز که پیروزتان میکند.
درباره کتاب اسرار برندگان
کتاب اسرار برندگان (30Thoughts for Victorious Living) به ما آموخته است که چگونه به افکارمان رنگوبوی پیروزی بدهیم؛ تا موفقیت حقیقی را تجربه کنیم. نویسنده باور دارد که سادهترین و قدرتمندترین ابزار پیروزیآفرین، قدرت فکر است. او گفته است که ما میتوانیم با یاری خداوند و افکار مثبت، در همهٔ زمینههای زندگی پیروز میدان باشیم. همراه شوید با جوئل اوستین.
خواندن کتاب اسرار برندگان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در حوزهٔ روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
درباره جول اوستین
جول اوستین یک نویسنده، سخنران و کشیش است. او با چهرهای خندان، خطبههای تلویزیونی خود را در ایالاتمتحده اجرا میکند. این گفتارها، میلیونها بیننده دارند. او کشیش ارشد کلیسای لیکوود، بزرگترین کلیسای پروتستانها است. اوستین میگوید که ترجیح میدهد بیش از اینکه به موضوع گناه انسانها بپردازد، به خوبیها و مهربانی خداوند و داشتن زندگی شاد و باایمان تمرکز کند. او میکوشد اصول کتاب مقدس را بهروشی ساده و با تأکید بر قدرت عشق و نگرش مثبت به دیگران بیاموزد. جوئل اوستین چندین کتاب نوشته که همه در صدر فهرست پرفروشترینهای نیویورکتایمز بودهاند. او در سال ۲۰۰۶ میلادی در لیست ۱۰ انسان تأثیرگذار جهان معرفی شد.