کتاب روزنگاشت هایی درباره ادبیات داستانی پس از انقلاب محمدرضا سرشار + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب روزنگاشت هایی درباره ادبیات داستانی پس از انقلاب

کتاب روزنگاشت هایی درباره ادبیات داستانی پس از انقلاب

معرفی کتاب روزنگاشت هایی درباره ادبیات داستانی پس از انقلاب

کتاب روزنگاشت هایی درباره ادبیات داستانی پس از انقلاب نوشتهٔ محمدرضا سرشار است. انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی ۲۵ نوشتار دربارهٔ هنر و ادبیات داستانی.

درباره کتاب روزنگاشت هایی درباره ادبیات داستانی پس از انقلاب

کتاب روزنگاشت هایی درباره ادبیات داستانی پس از انقلاب دربردارندهٔ ۲۵ نوشتار دربارهٔ هنر و ادبیات داستانی نوشتهٔ محمدرضا سرشار است. چاپ اول کتاب حاضر در سال ۱۳۹۲ منتشر شده است. محمدرضا سرشار در این اثر زیبایی ور هنر از نگاه دین را بررسی کرده و به تفاوت‌های داستان و نمایش اشاره کرده است. رابطهٔ ادبیات و جنگ نیز از دیگر موضوعاتی است که نویسنده به آن پرداخته است. کافکا، بورخس، جلال آل‌احمد، سیمین دانشور و نادر ابراهیمی از جمله نویسندگانی هستند که در این کتاب به آن‌ها پرداخته شده و آثارشان مورد بررسی قرار گرفته است.

خواندن کتاب روزنگاشت هایی درباره ادبیات داستانی پس از انقلاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران پژوهش‌های ادبی و علاقه‌مندان به سرگذشت ادبیات داستانی پس‌از انقلاب ۱۳۵۷ پیشنهاد می‌کنیم.

م‍ع‍رف‍ت‌ و اش‍راق‌ در ان‍دی‍ش‍ه‌ س‍ه‍روردی (اندونزی) Sang pencerah pengetahuan dari timur suhrawardi dan filsafat
حسین ضیایی
مدیریت مدرن
مزدک فرهادی‌نیا
اندوه درمانی
کارن کتافیاس
روزنامه خاطرات سیدمحمد کمره ای (جلد دوم)
محمدجواد مرادی نیا
ردپای مهاجران
جاناتان بلیتزر
کودن
علی ولایی
قاطینای پهلوان در وادی کرم القوشی (به زبان آشوری)
ویلیام دانیل
مدیریت استرس و اضطراب در عصر مدرن