کتاب جهان شگفت انگیز ستاره شناسی و نجوم
معرفی کتاب جهان شگفت انگیز ستاره شناسی و نجوم
کتاب «جهان شگفت انگیز ستاره شناسی و نجوم» نوشتۀ دین گرین و سیمون بشر و ترجمۀ مهران محبوبی است و نشر آبشن آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب جهان شگفتانگیز ستارهشناسی و نجوم
کتابها مزایای بیشماری دارند. کودکان و نوجوانان از طریق خواندن کتاب موارد زیادی را یاد میگیرند و نسبت به مسائل آموزشی واکنش بهتری نشان میدهند. آموزش در حین خواندن آموزش غیرمستقیم نام دارد و کودکان بدون اینکه بدانند نکات زیاد را میآموزند. آموزشها میتواند مهارتهای زندگی، هنجارها و رفتارهای درست باشد یا مطالب و حقایق علمی دنیای اطراف. این آموزشها چون با زبان ساده و کودکانه برای آنها نوشته میشود، از شنیدن آن لذت میبرند و در ذهنشان باقی میماند.
همانطور که کودکان رشد میکنند و بزرگتر میشوند، دربارۀ مسائل مختلف از جمله آسمان و ستارهها کنجکاو میشوند و تمایل دارند تا در مورد آن بیشتر بدانند. آنها سؤالات فراوانی دارند. بزرگترها، مربیان و والدین میتوانند با استفاده از روشهای مناسب به این سؤالات پاسخ دهند و باعث ایجاد ارتباط بین کودک و محیط و همچنین رشد ذهنی و فکری کودکان شوند. این مرحله از زندگی کودکان بسیار اهمیت دارد؛ چراکه پیدایش دید علمی در کودکان و پرورش فعالیت خلاق در زمانی شکل میگیرد که آنها سؤال میپرسند و روحیۀ جستجوگر دارند. هرچه زمان میگذرد و اطلاعات و تجربۀ کودکان در رسیدن به پاسخ سؤالاتشان بیشتر میشود، مقدمات تفکر علمی و عملی در آنها پایهریزی میشود. رسیدن به پاسخ همچنین باعث میشود اعتمادبهنفس کودکان به دنبال کشف جهان پیرامونشان بالا برود. خواندن کتاب یکی از بهترین و راحتترین روشها برای آموزش به کودکان است.
آسمان همواره برای تمام انسانها، بهویژه کودکان دنیای شگفتانگیزی بوده است. کتاب جهان شگفتانگیز ستارهشناسی و نجوم به ارائۀ اطلاعات دربارۀ منظومۀ شمسی، سیارات، ستارهها، خورشید و فضا میپردازد و به کودکان اطلاعات جذاب، مناسب سن و کافی میدهد. کتاب جهان شگفتانگیز ستارهشناسی و نجوم باعث میشود که فرزندانمان از شمردن ستارهها هنگام خواب پا را فراتر بگذارند و وارد دنیای واقعی آنها شوند.
خواندن کتاب جهان شگفتانگیز ستارهشناسی و نجوم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان، نوجوانان و علاقهمندان به نجوم و ستارهشناسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب جهان شگفتانگیز ستارهشناسی و نجوم
«من تودهای هستم خروشان از خشم. در قلب دیگ جوشانم اتمهای هیدروژن در هم میجوشند و ذوب میشوند تا هلیم تولید کنند (همان فوزیون یا همجوشی یا گداخت هستهای) تا انرژی کافی برای انفجار و خرد و خاکشیر کردن ذرات آزاد شود. اما فقط قوۀ جاذبۀ (گرانش) جسم من مرا در جا نگه میدارد. من موج انفجار توفندهای دارم که طوفان مرگبار ذرات باردار و نوترینوها را در منظومۀ شمسی پخش میکند. شکر کنید که سیارهتان توسط سپر مغناطیسی محافظت میشود در غیر این صورت طوفانهای رادیواکتیو من کارتان را تمام میکردند.»