کتاب تعارف و رودربایستی در فروش و حساب کتاب
معرفی کتاب تعارف و رودربایستی در فروش و حساب کتاب
کتاب تعارف و رودربایستی در فروش و حساب کتاب نوشتۀ ساسان باقرپناه و مسعود ملک در انتشارات آذرفر به چاپ رسیده است.
درباره کتاب تعارف و رودربایستی در فروش و حساب کتاب
کتاب تعارف و رودربایستی در فروش و حساب کتاب، نقش و تأثیر خجالت، رودبایستی، تعارف و احساسات اینچنینی را که در حین فروش به وجود میآیند بررسی میکند. نویسنده تلاش کرده که توضیح دهد این احساسات بهطور کلی چیستند و چه اثرات مثبت و منفی میتوانند روی رفتار فروش داشته باشند. مطالعۀ این کتاب برای شناخت عوامل مؤثر بر این احساسات و راهکارهای مناسب برای مقابله با آن، سودمند خواهد بود.
خواندن کتاب تعارف و رودربایستی در فروش و حساب کتابرا به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای مدیریت و کسبوکار و نیز کتابهای موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تعارف و رودربایستی در فروش و حساب کتاب
«خجالت یک احساس رایج است که بر بسیاری از جنبههای زندگی اجتماعی ما تأثیر میگذارد. از جمله خرید محصول، فروش شخصی، و تعاملات خدماتی و معاملات. نشان داده شده است که خجالت در ماهیت خود باعث افزایش خودارزیابی منفی فرد میشود، و باعث خودنمایی ناخواسته و افزایش قصد فرار از موقعیت میشود. درکل خجالت در زمینه فروش و معامله فراگیر است. برای بسیاری از ما پیش آمده که علیرغم میل باطنی خود و به سبب رودربایستی یا تعارف، ملزم به انجام کاری شده ایم. قرار گرفتن در این شرایط و موقعیتها در بلند مدت علاوه بر ایجاد احساسات ناخوشایند در وجود فرد، عزت نفس او را نیز تحت شعاع قرار میدهد. همچنین هزینههای روانی و مالی بسیاری را به فرد تحمیل میکند. در چنین شرایطی و به منظور رهایی از رودربایستی، میتوان با یک «نه» گفتن به آشنا یا دوست، خود را از این تله نجات داد. به طور کلی، هنگامی که فرد به علت حفظ احترام و حرمت دیگری از انجام رفتار یا گفتن حرفی خودداری میکند، معنا و مفهوم رودربایستی به نحو مطلوب تداعی مینماید.»