معرفی و دانلود کتاب قهوه؛ میوه ای قرمز، دانه ای سبز (جلد اول) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب قهوه؛ میوه ای قرمز، دانه ای سبز (جلد اول)

کتاب قهوه؛ میوه ای قرمز، دانه ای سبز (جلد اول)

مقدماتی

۴.۳(از ۶ امتیاز)

معرفی کتاب قهوه؛ میوه ای قرمز، دانه ای سبز (جلد اول)

کتاب الکترونیکی «قهوه؛ میوه ای قرمز، دانه ای سبز (جلد اول)» از سعید عبدی نسب - انتشارات عینک. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قهوه؛ میوه ای قرمز، دانه ای سبز (جلد اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابقهوه؛ میوه ای قرمز، دانه ای سبز (جلد اول)
عنوان دیگرمقدماتی
موضوعکشاورزی و باغبانی، اطلاعات عمومی
نویسندهسعید عبدی نسب
انتشاراتانتشارات عینک
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۱۲/۱۹
فرمت کتابPDF

mehdi
۱۴۰۴/۱۲/۱۹

امتیاز کم دادم چون پی دی افی که خرید کردم چرا نتونم دانلود کنم تو هر سایتی خرید کنی دانلود ازاده وقتی هزینه میدم علت این که نمیتونم دانلود کنم چیه جای تاسفه

جیگولی
۱۴۰۴/۱۰/۲۸

برای کسانی که در این صنف مشغول هستند کتاب خوبیه و خواندن این کتاب توصیه میشود

تلفیق و تنظیم نمودار طعم و عطر قهوهتصویر جلد کتاب تلفیق و تنظیم نمودار طعم و عطر قهوه
راب هوس
مقدمه ای بر قهوهتصویر جلد کتاب مقدمه ای بر قهوه
سعید عبدی نسب
از شار تا شهرتصویر جلد کتاب از شار تا شهر
سیدمحسن حبیبی
خدای مهربانم سلامتصویر جلد کتاب خدای مهربانم سلام
سنا ثقفی
بسته آموزشی و کاربردی بیمه (جلد نهم، بیمه مهندسی)تصویر جلد کتاب بسته آموزشی و کاربردی بیمه (جلد نهم، بیمه مهندسی)
لطیف حنیفه‌زاده
معماری داخلی از ایده تا اجراتصویر جلد کتاب معماری داخلی از ایده تا اجرا
روناک نخستین
ماشین‌کاری پیشرفته با نرم‌افزار کتیا CATIAتصویر جلد کتاب ماشین‌کاری پیشرفته با نرم‌افزار کتیا CATIA
ولی اله پناهی زاده
بیولوژی سولومون؛ جلد ششم (فصل ۵۲، اکولوژی جامعه)تصویر جلد کتاب بیولوژی سولومون؛ جلد ششم (فصل ۵۲، اکولوژی جامعه)
الدرا سولومون
آموزش گام به گام اکسس ۲۰۱۶ (ACCESSE 2016)تصویر جلد کتاب آموزش گام به گام اکسس ۲۰۱۶ (ACCESSE 2016)
سپیده افتخاری دوست
ایمیونوبیولوژی جنوی؛ جلد دوم (فصل ۱۵، دستکاری پاسخ ایمنی)تصویر جلد کتاب ایمیونوبیولوژی جنوی؛ جلد دوم (فصل ۱۵، دستکاری پاسخ ایمنی)
چارلز جنوی
درآمدی بر پیوستگی های شبکه ای سوره های قرآن کریمتصویر جلد کتاب درآمدی بر پیوستگی های شبکه ای سوره های قرآن کریم
روح الله داوری
اصول طراحی نمای ساختمانتصویر جلد کتاب اصول طراحی نمای ساختمان
ابوالفضل نوایی
شیمی ترکیبات آرایشی - بهداشتی و شوینده ها (همراه با فرمولاسیون) تصویر جلد کتاب شیمی ترکیبات آرایشی - بهداشتی و شوینده ها (همراه با فرمولاسیون)
تونی هارگریوز
طراحی مبلمانتصویر جلد کتاب طراحی مبلمان
جرزی اسماردزفسکی
اصول چیدمان و سبک شناسی در دکوراسیون داخلیتصویر جلد کتاب اصول چیدمان و سبک شناسی در دکوراسیون داخلی
فاطمه آقامیرزایی
چگونه بدون رها کردن هنر زندگی کنیم؟تصویر جلد کتاب چگونه بدون رها کردن هنر زندگی کنیم؟
اندرو سیمونت
اصول بسته‌بندی صنعتی و تجاریتصویر جلد کتاب اصول بسته‌بندی صنعتی و تجاری