کتاب خوددرمانی کولیت و کرون
راهنمای جامع درمان روده ها و تندرستی پایدار
معرفی کتاب خوددرمانی کولیت و کرون
"کتاب خوددرمانی کولیت و کرون
۱-ارائه موارد و نکات مهم در مورد هوشمندی بدن، خامگیاهخواری و میوه خواری و تغذیه سالم
۲-نکات مهم تغذیه برای بیماران گوارشی
۳-ارایه برنامه غذایی مناسب برای بیماران گوارشی، چون بیمار گوارشی باید مرحله به مرحله تغذیه را رعایت کند.
4- عوامل و موارد مهم در روند تغذیه طبیعی از جمله خواب ، آرامش و فاکتورهای دیگر.
این کتاب از جمله پرفروشترین کتابهای نچروپتیک (طبیعت درمانی: naturotraphic) در جهان است.
گزیده ای از کتاب: « ما دارای جسم خوددرمان هستیم و برای رنج و عذاب آفریده نشده¬ایم!
ما برای بیماری و ابتلا به روده¬های ملتهب به دنیا نیامده¬ایم. ژنهای ما باعث ابتلا به بیماری التهاب روده نمی¬شوند.برنامه غذایی ما، سبک زندگی ما و اندیشه¬های ما دلیل بیماری هستند. اینها هستند که باید درست شوند و ما می¬توانیم و باید درمان شویم اگر برنامه شفابخش را به کار ببندیم. »"
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خوددرمانی کولیت و کرون و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | خوددرمانی کولیت و کرون |
| حجم فایل کتاب: | ۰.۹۲ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۵۹۲۹۸۰۵ |
| تعداد صفحهها: | ۴۴۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۸۰۰۰۰ تومان |

این کتاب نه فقط برای بیماران گوارشی، بلکه برای هر کسی که به دنبال سالم بودن و طبیعی زندگی کردنه فوقالعاده مفیده.
این کتاب بیشترین کمک رو به من کرد و انگار به سوالای ذهنم دونه دونه جواب داد با کلام دلنشین نویسنده و ترجمه عالی خانم ندیم