دانلود و خرید کتاب خوددرمانی کولیت و کرون دیوید کلاین ترجمه فاطمه ندیم

انتشارات:سنجاق
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب خوددرمانی کولیت و کرون

"کتاب خوددرمانی کولیت و کرون

۱-ارائه موارد و نکات مهم در مورد هوشمندی بدن، خامگیاهخواری و میوه خواری و تغذیه سالم

۲-نکات مهم تغذیه برای بیماران گوارشی

۳-ارایه برنامه غذایی مناسب برای بیماران گوارشی، چون بیمار گوارشی باید مرحله به مرحله تغذیه را رعایت کند.

4- عوامل و موارد مهم در روند تغذیه طبیعی از جمله خواب ، آرامش و فاکتورهای دیگر.

این کتاب از جمله پرفروشترین کتابهای نچروپتیک (طبیعت درمانی: naturotraphic) در جهان است.

گزیده ای از کتاب: « ما دارای جسم خوددرمان هستیم و برای رنج و عذاب آفریده نشده¬ایم!

ما برای بیماری و ابتلا به روده¬های ملتهب به دنیا نیامده¬ایم. ژنهای ما باعث ابتلا به بیماری التهاب روده نمی¬شوند.برنامه غذایی ما، سبک زندگی ما و اندیشه¬های ما دلیل بیماری هستند. اینها هستند که باید درست شوند و ما می¬توانیم و باید درمان شویم اگر برنامه شفابخش را به کار ببندیم. »"

پیاز، پیازچه، تربچه، خردل، آروگولا، سیر، فلفل تند، سرکه، نمک، ادویه شور، قهوه، نوشابه‌ها، پونه کوهی و بسیاری از ادویه‌ها به روده‌ها آسیب وارد کرده و در بروز کولیت‌وکرون نقش دارند. مصرف آنها باید قطع شود. داروهای خاصی مانند آسپرین باعث آزار معده و روده هستند. قارچ‌ها و افزودنی‌های شیمیایی در غذاها باعث آلرژی می‌باشند و همه آنها سمی بوده و می‌توانند در ایجاد کولیت‌وکرون سهیم باشند. گلوتن غلات پروتئین غیرقابل هضمی است که معمولاً در گندم وجود دارد و یک ماده مضر است که باعث کولیت‌وکرون می‌شود.
Farshid0032
ترکیب مناسب برای نشاسته‌ها (مانند ذرت، کدو، سیب‌زمینی، غلات کامل) با سبزیهای غیرنشاسته‌ای (مانند کاهو، کرفس یا خیار که شیره گوارشی خنثی نیاز دارند) می‌باشد.
Farshid0032
ترکیب خوب دیگر پروتئینها (مانند مغزها که نیاز به شیره گوارشی اسیدی دارند) با سبزیهای غیرنشاسته‌ای (مانند کاهو، کرفس، خیار که شیره گوارشی خنثی نیاز دارند) است.
Farshid0032
میوه‌ها نیاز به گوارش و جذب سریع دارند و اگر با نشاسته یا پروتئین خورده شوند این اتفاق نمی‌افتد. با شرایط بد گوارش مشکلات گوارشی می‌تواند پیش بیاید. تغذیه صحیح با میوه خالی و پاک و رسیده بهترین و آسانترین گوارش را به دنبال دارد. چون میوه رسیده از پیش هضم شده است.
Farshid0032
پتیالین که آنزیم موردنیاز برای هضم نشاسته است تنها در دهان ترشح می‌شود. غذایتان را آرام و کامل بجوید، تا غذا با ترشحات آنزیم براقی مخلوط شود. غذای سفت باید آنقدر جویده‌شود که کاملاً به شکل نرم و مایع درآید. تند غذا خوردن، یا خوردن در هنگام خستگی، منجر به بلعیدن تکه‌های نجویده غذا می‌شود و این سبب مشکلات گوارشی است. با جویدن کامل- ۳۰ تا ۶۰ بار در هر لقمه- بار اندام گوارشی بسیار کم می‌شود، سوء هاضمه از بین می‌رود و جذب مواد مغذی و سلامتی در روده تضمین خواهد شد.
Farshid0032
جویدن بیش از هر عامل دیگری می‌تواند در گوارش تأثیر داشته‌باشد.
Farshid0032
همواره باید پس از بیداری و نیز پس از هر غذا تنفس عمیق ریتمیک را انجام دهیم.
Farshid0032
وقتی چشمها را می‌بندیم، اعصاب ما بدن را تقویت می‌کند و نیروی خوددرمانی را به آن می‌بخشد. بنابراین، خواب مناسب و استراحت با چشمان بسته عوامل ضروری خوددرمانی هستند.
Farshid0032
وقتی انسان گوشت‌خوار و تخم‌مرغ‌خوار شد، روده بزرگ خود را مجبور به درگیری با حجم فاسد شده تخم‌مرغ و گوشتهای گوارش نشده کرد؛ غذاهای بسیار مضر که مدت زیادی در روده می‌مانند و یک توده جوشان از مواد فاسد را می‌سازند.
Farshid0032
هرچه درشرایط عملکرد نادرست بدن نان، تخم‌مرغ، لوبیا، نخود، سیب‌زمینی و غیره بیشترخورده شود، بوها شدیدتر می‌شوند.
Farshid0032
معمولاً سه عامل مهم در یبوست عبارتند از: ۱. برنامه غذایی با غذاهایی که از نظر فیبر و آب بسیار ضعیف‌اند. ۲. پرخوری در غذاهای نشاسته‌ای و چرب. ۳. کمبود خواب و استراحت.
Farshid0032
وقتی اسهال داریم، باید از مصرف غذاهای چرب خودداری کنیم، استراحت کنیم و میزان زیادی آب و آب میوه تازه خالص بنوشیم و تنها غذاهای حامی سلامتی (اگر مناسب است) بخوریم و به بدن اجازه دهیم که وظیفه خانه‌تکانی را به انجام برساند. آب کرفس، غنی‌ترین و مطمئن‌ترین منبع طبیعی الکترولیتهاست. آب سیب-کرفس و انگور-کرفس در این مورد بسیار موثرند.
Farshid0032
محتویات غذایی هضم‌نشده مخصوصاً پروتئین گندم، گوشت، لبنیات، حبوبات و مغزها که به روده بزرگ می‌روند، معمولاً منبع اصلی آسیب هستند زیرا تجزیه می‌شوند و محصولات آنها برای بافتها سمی است.
Farshid0032
آشکارترین و تهاجمی‌ترین رفتار افراط در مصرف تنباکو، قهوه، الکل، چای، شکلات، سرکه، دارو و غیره است. و البته نباید غذاهای ناسالم که به جای سلامتی به بدن ضربه می‌زنند را فراموش کرد؛ مخصوصاً غذاهای سرخ شده، غذای پخته، شیر و لبنیات مخصوصاً پنیر و بستنی، شیرینی، نوشیدنیهای شیرین، طعم‌دار و دارای مواد افزودنی، پیتزا و سایر محصولات حیوانی، فرآورده‌های تخمیری و فاسد شده مثل پنیر، کلم رنده شده و آبپز با سرکه (سورکرات)، ترشیجات و فهرست بلندی از سایر مواد خوراکی که هله هوله و آشغال است ولی به عنوان خوراک از آنها یاد می شود.
Farshid0032
در جریان سمزدایی بسیاری از افراد سردرد و حالت گیجی را تجربه می‌کنند؛ زیرا بدن مواد سمی را به حرکت درآورده و به جریان خون وارد می‌کند تا پردازش و دفع شوند. در مدت سمزدایی کلی، چربی‌های ناسالم کیست‌ها و حتی تومورها تجزیه (عمل خودکافت) و دفع می‌شوند.
Farshid0032
روش موثر این است که در هنگام صبح سبکتر غذا بخوریم.
Farshid0032
بالاترین روش درمانی روزه آب همراه با استراحت کامل است.
Farshid0032
درمان به آسانی برابر است با استراحت، بستن چشمها و اجازه به "خدا" برای برعهده‌گرفتن درمان. خواب قدرتمندترین ابزار درمان است! بدن خود یک "معجزهٔ خوددرمان" است.
Farshid0032
برخلاف تصور عامه، بیماری مانند دشمنی که با قدرت اندامهای زنده می‌جنگد نیست، بلکه خود یک تلاش برای درمان است.