دانلود و خرید کتاب آموزش کاربردی ثبت و ارائه معاملات فصلی سیدعباس هاشمیان
تصویر جلد کتاب آموزش کاربردی ثبت و ارائه معاملات فصلی

کتاب آموزش کاربردی ثبت و ارائه معاملات فصلی

معرفی کتاب آموزش کاربردی ثبت و ارائه معاملات فصلی

کتاب آموزش کاربردی ثبت و ارائه معاملات فصلی نوشتهٔ سیدعباس هاشمیان و سیداحسان کریم پور است. موسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب آموزش کاربردی ثبت و ارائه معاملات فصلی

کتاب آموزش کاربردی ثبت و ارائه معاملات فصلی به خوانندگان خود می‌آموزد که گزارش معاملات فصلی چیست؟ مشمولان آن چه نوع مشاغلی هستند؟ چه کسانی از ارسال صورت معاملات فصلی معافیت دارند؟ همچنین شیوهٔ تهیه و ارسال معاملات فصلی را به صورت مصور و گام به گام به خوانندگان خود آموزش می‌دهد.

خواندن کتاب آموزش کاربردی ثبت و ارائه معاملات فصلی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب آموزش کاربردی ثبت و ارائه معاملات فصلی

«اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل موضوع این قانون که حسب اعلام سازمان امور مالیاتی کشور موظف به ثبت‌نام در نظام مالیاتی می‌شوند، مکلفاند برای انجام معاملات خود صورت‌حساب صادر و شمارهٔ اقتصادی خود و طرف معامله را در صورت‌حساب‌ها، قراردادها و سایر اسناد مشابه درج و فهرست معاملات خود را به سازمان مذکور ارائه کنند.

عدم صدور صورتحساب یا عدم درج شمارهٔ اقتصادی خود و طرف معامله یا استفاده از شمارهٔ اقتصادی خود برای دیگران و یا استفاده از شمارهٔ اقتصادی دیگران برای معاملات خود، حسب مورد مشمول جریم‌های معادل دو درصد (۲%) مبلغ مورد معامله می‌شود. همچنین عدم ارائه فهرست معاملات انجام‌شده به سازمان امور مالیاتی کشور از طریق روش‌هایی که تعیین می‌شود مشمول جریم‌های معادل یک درصد (۱%) معاملاتی که فهرست آنها ارائه نشده است، می‌باشد».

رویای چند شب تا سحر
اگر لاما نبود، هیچ مشکلی نداشتیم
آلیس پانتر مولر
آسمانم باش (جلد اول)
نسا رحمتی
سلسله تقریرات دروس تفسیری؛ تفسیر سوره مبارکه نبأ (جلد دوم)
محمد عترت‌دوست
Assessing the Quality of Persian Translation of Hemingway’s To Have and Have Not Based on
فهیمه حیات داوودی‌نژاد
جرایم رایانه ای، سایبری و فضای مجازی
محمدصادق غلامی نیا
شاهزاده مطرود (جلد اول؛ من یک قاتل هستم)
مرجان صالحی
جایگاه حقوق خصوصی در ایران باستان
محمدحسن بابااحمدی
طرح قرآنی تذکره (جلد اول)
حمید پورقیومی
داروهای بهبود عملکرد و هورمون ها در ورزش