معرفی و دانلود کتاب جنگجویان دلیر رم pdf + خلاصه رایگان

داستانی درباره کنترل و مدیریت حسادت

۵.۰ امتیاز(از ۳ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب جنگجویان دلیر رم

کتاب جنگجویان دلیر رم نوشتهٔ السا پونست و ترجمهٔ سپیده شجاعی مطلق و ویراستهٔ ابوذر مؤمنی زاده و مهدی افراشته است. انتشارات مهرسا این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان برای کودکان نوشته شده و از مجموعه کتاب‌های «دنیای احساسات» است.

درباره کتاب جنگجویان دلیر رم

کتاب جنگجویان دلیر رم که با تصویرسازی‌های «روسیو بونیو» منتشر شده، دربردارندهٔ داستانی برای کودکان است. السا پونست در این اثر مصور، داستانی دربارهٔ کنترل و مدیریت حسادت را بیان کرده است. «اَلکسیا»، «تاسی»، «فلورستان» و «روکی» نام شخصیت‌های این داستان هستند.

خواندن کتاب جنگجویان دلیر رم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به همهٔ کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جنگجویان دلیر رم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابجنگجویان دلیر رم

۱۴۰۴/۰۹/۰۹

خیلی خسته کننده ست برای بچه ها جذابیتش خیلی کمه

M
۱۴۰۴/۰۲/۲۳

«من کل این مجموعه هشت‌جلدی را دارم؛ بسیار عالی است و در پایان هر جلد، راهکارهای عملی برای کنترل احساسات ارائه شده است. البته من از انتشارات طنین مانا رو دارم