معرفی و دانلود کتاب تله بیگانگان pdf + خلاصه رایگان

عسکر قنبری، مهدی شادخواست
انتشارات:
انتشارات شاملو

معرفی کتاب تله بیگانگان

کتاب تله بیگانگان نوشتهٔ عسکر قنبری است. انتشارات شاملو این رمان معاصر ایرانی را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب تله بیگانگان

کتاب تله بیگانگان حاوی یک رمان معاصر و ایرانی است که «مهدی شادخواست» ویراستاری آن را انجام داده است. این رمان از جایی آغاز می شود که راوی اول‌شخص آن دارد به مأموریتی که در پیش دارد فکر می کند؛ یک مأموریت فوق‌سری. او کیست و مأموریتش چیست؟ این رمان را بخوانید تا بدانید.

خواندن کتاب تله بیگانگان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تله بیگانگان

«نگهبانان روی عرشه آماده‌باش بودند. مارتین نیز به‌سرعت خـودش را رساند. همه مات و مبهوت و نگران بودیم که چه اتفاقی افتاده است! فضای ترس و نگرانی، کشتی را فراگرفته بود. نگهبان از دکل پایین آمد. مارتین با صدایی بلند از نگهبان خواست تا سریع پیش او برود و توضیح دهد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تله بیگانگان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتله بیگانگان
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهعسکر قنبری
ویراستارمهدی شادخواست
انتشاراتانتشارات شاملو
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۱/۰۹/۳۰
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.