دانلود و خرید کتاب دین ژاپن اچ. بایرون ارهارت ترجمه ملیحه معلم
تصویر جلد کتاب دین ژاپن

کتاب دین ژاپن

معرفی کتاب دین ژاپن

کتاب دین ژاپن نوشتهٔ اچ. بایرون ارهارت با ترجمهٔ ملیحه معلم در انتشارات سمت چاپ شده است.

درباره کتاب دین ژاپن

امروزه نام ژیلسون با فلسفهٔ قرون وسطا و یا به تعبیری با فلسفهٔ مسیحی گره خورده است. او چندین کتاب در‌خصوص فلسفهٔ قرون وسطا با محوریت مسیحیت نوشته است. در این بین، کتاب تاریخ فلسفهٔ مسیحی در قرون وسطا از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. چه آنکه شاهکار و حاصل ۵۰ سال تدریس او در دانشگاه‌های مختلف جهان است. کتاب یاد‌شده یک دورهٔ تاریخی به امتداد ۱۴ قرن را پوشش داده و در عین اختصار به ابعاد و زوایای مختلف تفکر متألهان و فیلسوفان مسیحی قرون وسطا پرداخته است.

سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم‌انسانی دانشگاه‌ها با نام اختصاری سمت، سازمانی دولتی پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران است که به نوشتن و انتشار کتاب‌های دانشگاهی می‌پردازد. این انتشارات در ۷ اسفند ۱۳۶۳ با تصویب شورای‌عالی انقلاب فرهنگی افتتاح شد. هدف از تأسیس این سازمان، تألیف کتاب‌های درسی دانشگاهی متناسب با ارزش‌های ایرانی و اسلامی در رشته‌های علوم‌انسانی دانشگاه‌ها بوده ‌است. انتشارات سمت، علاوه بر فعالیت در حوزه‌های پژوهش، نگارش، ویرایش و انتشار کتاب، در برگزاری همایش‌هایی با موضوع کتاب درسی و نشست‌های پژوهشی معطوف به اهداف و اولویت‌های خود نیز فعال است. انتشارات سمت تابه‌حال بیش از ۲۰۰۰ عنوان کتاب و بیش از ۴۰ میلیون نسخه کتاب منتشر کرده است.

خواندن کتاب دین ژاپن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دانشجویان رشتهٔ ادیان و عرفان پیشنهاد می‌کنیم.

مهرسا
۱۴۰۲/۰۳/۲۲