کتاب داستان سبزیجات
معرفی کتاب داستان سبزیجات
کتاب داستان سبزیجات نوشته تکتم بیدل را نشر حامیان منتشر کرده است. این کتاب داستانی کودکانه دربارهی اهمیت سبزیجات و تغذیهی سالم است. این کتاب با زبانی ساده کودکان را با فواید سبزیجات مختلف آشنا میکند و آنها را به خوردن غذاهای سالم تشویق میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب داستان سبزیجات
کتاب داستان سبزیجات (کتاب دوزبانه) در قالب داستانی کوتاه کودکان را به دنیای خیالی سبزیآباد میبرد؛ جایی که سبزیجات مختلف با شخصیتهایی ویژه نقش معلم را برای کودکان ایفا میکنند. این کتاب برای گروه سنی کودک نوشته شده و هدف آن آموزش تغذیهی سالم و معرفی خواص سبزیجات است. هر سبزی با ویژگیهای منحصربهفرد خود به کودکان کمک میکند تا اهمیت مصرف سبزیجات را درک کنند. فضای کتاب شاد و آموزنده است و با استفاده از شخصیتپردازی سبزیجات پیامهای بهداشتی و تغذیهای را منتقل میکند.
داستان در محیطی فانتزی و دوستانه روایت میشود و تلاش دارد با زبانی قابللمس برای کودکان آنها را بهسمت سبک زندگی سالم سوق دهد. تکتم بیدل، نویسندهی کتاب، این اثر را در دورهای نوشته که توجه به سلامت کودکان و آموزش تغذیهی صحیح اهمیت زیادی یافته است و میکوشد با داستانپردازی این مفاهیم را به شکلی ملموس و جذاب منتقل کند.
خلاصه داستان داستان سبزیجات
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان در دهکدهی جادویی سبزیآباد روایت میشود؛ جایی که سبزیجات مختلف با هم زندگی میکنند و تصمیم میگیرند مدرسهای برای آموزش کودکان راهاندازی کنند. اولین معلم، آقای هویج چابک است که دربارهی فواید هویج برای بینایی و سلامت پوست صحبت میکند؛ سپس خانم کرفس دانا وارد کلاس میشود و توضیح میدهد که کرفس به دفع سموم بدن و سلامت کلیهها کمک میکند. بعد از او خانم گوجه شاد با معرفی ویتامین C و نقش آن در تقویت سیستم ایمنی بچهها را به مصرف گوجهفرنگی تشویق میکند. در ادامه آقای پیاز عاقل دربارهی نقش پیاز در محافظت بدن در برابر میکروبها و تقویت سیستم دفاعی بدن صحبت میکند. در پایان آقای سیبزمینی پرانرژی به بچهها یادآوری میکند که کربوهیدراتها برای انرژی روزانه ضروری هستند و مصرف سیبزمینی در کنار سایر سبزیجات بدن را قوی و پرانرژی نگه میدارد. بچهها پس از بازدید از باغ سبزیآباد و شنیدن داستان هر سبزی تصمیم میگیرند همیشه غذاهای سالم بخورند و منتظر شنیدن داستان سبزیجات دیگر بمانند.
چرا باید کتاب داستان سبزیجات را خواند؟
این کتاب با داستانی فانتزی و شخصیتپردازی سبزیجات مفاهیم تغذیهی سالم را به زبانی کودکانه و قابللمس منتقل میکند. هر شخصیت پیام مشخصی دربارهی فواید خود دارد و کودکان را به مصرف سبزیجات تشویق میکند. مطالعهی این کتاب میتواند آگاهی کودکان را دربارهی اهمیت تغذیه سالم افزایش دهد و آنها را به انتخابهای غذایی بهتر سوق دهد.
خواندن کتاب داستان سبزیجات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان دبستانی و والدینی که دغدغهی آموزش تغذیه سالم به فرزندان خود دارند مناسب است؛ همچنین برای مربیان و آموزگاران پیشدبستانی و دبستان که بهدنبال منابع آموزشی دربارهی سلامت و تغذیه هستند، کاربردی خواهد بود.
بخشی از کتاب داستان سبزیجات
«اولین معلم مدرسه آقای هویج چابک وارد کلاس شد. او گفت: "من برای دید چشمان شما مفید هستم و پوستتان را زیبا نگه میدارم. با من میتوانید قوی و سالم بمانید." او بچهها را تشویق کرد که از هویج در غذاها و میان وعدهها استفاده کنند و از فواید فوقالعاده آن لذت ببرند. سپس، خانم کرفس دانا وارد کلاس شد. او گفت: "کرفس میتواند به بدن کمک کند که سموم را دفع کند و کلیهها را سالم نگه دارد." او بچهها را دعوت کرد که به همراه خانوادههایشان از کرفس در سوپها، سالادها و میان وعدهها استفاده کنند تا سالم بمانند. بعد نوبت آقای گوجه شاد شد. او گفت: "من سرشار از ویتامین C هستم و به شما کمک میکنم که کمتر مریض شوید. مرا در غذاها و سالادهایتان استفاده کنید تا همیشه پرانرژی باشید!"