کتاب سهشنبه، مدرسه صالح سازی اعمال در مواجهه با مردم
معرفی کتاب سهشنبه، مدرسه صالح سازی اعمال در مواجهه با مردم
کتاب الکترونیکی «سهشنبه، مدرسه صالح سازی اعمال در مواجهه با مردم» نوشتهٔ احمدرضا اخوت در مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران به چاپ رسیده است. این کتاب تأملی در دعای روز سهشنبه حضرت فاطمه (س) است.
درباره کتاب سهشنبه، مدرسه صالح سازی اعمال در مواجهه با مردم
دعای روز سهشنبهٔ حضرت فاطمه (س) از دعاهای معروف است که برای تضرع و طلب حاجت از خداوند خوانده میشود و شامل درخواستهایی برای سعادت دنیوی و اخروی است. حضرت فاطمه (س) در این دعا به ارتباط معنوی عمیق با خداوند و درخواست از او برای خیر و برکت در زندگی اشاره میکند. ترجمهٔ این دعا به این شرح است:
به نام خداوند بخشنده مهربان
سپاس خدای را که شب را پوششی قرار داد و خواب را آسایش و روز را برای جنب و جوش و زندهدلی
سپاس از آن تو است که مرا از خوابگاههایم بیدار کردی و اگر میخواستی، آن را پیوسته و دائمی میکردی. سپاسگزاری همیشگی که هرگز قطع نمیشود و شمارش آن را آفریدگان نمیتوانند بشمارند.
خدایا، سپاس تو را که آفریدی و سپس متناسب کردی و اندازهگیری کردی و حکم نمودی و میمیرانی و زنده میکنی و بیمار میکنی و شفا میدهی و عافیت میبخشی و مبتلا میکنی و تو بر هر چیزی توانایی.
خدایا، از تو میخواهم به آنچه که در شب قدر از قضا و قدر حتمی مقدر و حکم نمودی، که مرا از حاجیان خانهات قرار دهی، حاجیانی که حجشان مقبول، سعیشان مشکور، گناهانشان بخشیده شده و بدیهایشان پوشیده شده باشد و قرار دهی در آنچه حکم و تقدیر میکنی که عمر مرا طولانی و رزق مرا وسیع قرار دهی و چنین و چنان کنی با من.
خدایا، خدایا، خدایا به حق سید ما محمد و آل پاک او.
کتاب سهشنبه، مدرسه صالح سازی اعمال در مواجهه با مردم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به افرادی که مایل هستند با مضامین دعاهای روزمرهٔ دین اسلام بیشتر آشنا شوند، پیشنهاد میشود.