کتاب دریاب مرا (افکار نیمه شب)
معرفی کتاب دریاب مرا (افکار نیمه شب)
کتاب دریاب مرا (افکار نیمه شب) سرودهٔ مکنزی کمپبل و ترجمهٔ فروغ طافی و اردوان تقوا است. نشر برگ و باد این مجموعه شعر آمریکایی را منتشر کرده است.
درباره کتاب دریاب مرا (افکار نیمه شب)
کتاب دریاب مرا (افکار نیمه شب) [2Am thoughts] یک مجموعه شعر معاصر آمریکایی را در بر گرفته است.
میدانیم که شعر عرصههای گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرنها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر بهدست داده است. حضور شعر در همهٔ عرصهها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بیمحابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفتاقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشههای اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدانگونه که هیچ جامعهای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشههایش بینیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است.
خواندن کتاب دریاب مرا (افکار نیمه شب) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران شعر آمریکا پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب دریاب مرا (افکار نیمه شب)
«چه سعادتی است شب را با تو سپری کردن.
لذت جسمیِ در کنار تو بودن در برابر آرامشی که به روحم میدهی، ناچیز است.
میخواهم آرزوها و رویاهایت را بشنوم. چه چیزی ترا به اشتیاق میآورد و لبخند بر لبانت مینشاند؟ میخواهم بدانم کودکیات چگونه گذشته است؟ چه درد و رنجهایی داشتهای؟ بزرگترین ترسهایت چیست؟ به هنگام خواب دربارهٔ چه چیزهایی رویاپردازی میکنی؟
میخواهم آنقدر بگویی تا نجوای صدایت، تنم را به لرزه بیاندازد،
میخواهم همه چیز را دربارهٔ تو بدانم،
نجوای قلبت را به گوش جان نیوش کنم، ضربان قلبم با طنین قلبت یکی شود و نه تنها از تو جدا نباشم بلکه همیشه و هماره، عشاقی یکی و یگانه باشیم.
میخواهم من و تو، ما شویم.
بازوان نیرومندش همچو درختان کهن!
بوی خاک باران خورده و جنگل!
ریشه در دردمندی و ایمان!
شفا و آرامش!
بوی خانه میدهند،
بازوانش پناهگاه امن من است.»
چرا همه چیو کتاب می کنید ؟ این سطح از نوشتن رو تو دفترچه خاطرات هر آدمی میشه پیدا کرد ! هرچیو چاپ نکنید