دانلود و خرید کتاب دوستداران کتاب امیلی هنری ترجمه غزال بیگی

نویسنده:امیلی هنری
انتشارات:نشر راه طلایی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب دوستداران کتاب

کتاب دوستداران کتاب نوشتۀ امیلی هنری با ترجمۀ غزال بیگی در نشر راه طلایی به چاپ رسیده است. این کتاب، رمانی عاشقانه برای دوستداران کتاب و جادوی ادبیات است.

درباره کتاب دوستداران کتاب

کتاب دوستداران کتاب نوشتۀ نویسندۀ پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز، امیلی هنری است. شخصیت اصلی داستان، زنی به نام نورا استفنز است که داستان از زبان او روایت می‌شود. نورا یک کارگزار ادبی سرسخت است که تمام زندگی‌اش در کتاب و کتاب‌خوانی خلاصه می‌شود. زندگی عاطفی نورا اما خوب پیش نمی‌رود. او بارها شکست عشقی خورده و هنوز موفق نشده است رابطۀ پایداری داشته باشد. او در حال آشنایی با نفر اشتباه بعدی است که خواهرش لیبی مداخله می‌کند و او را وامی‌دارد که با هم برای یک ماه به شهر کوچک سان‌شاین فالز در کارولینای شمالی بروند. نورا متقاعد می‌شود که این دگرگونی شهری کمک می‌کند تا او قهرمان زندگی خودش شود. در این شهر داستان عاشقانۀ عجیبی انتظار ورود نورا را می‌کشد. چارلی لاسترا ویراستار بااستعداد، متفکر و اهل کتابی است که می‌تواند آثار پرفروشی را خلق کند و به‌نوعی رقیب کاری نورا محسوب می‌شود. نورا با چارلی برخورد می‌کند در وضعیتی که او خود را قهرمان ایدئالی نمی‌داند و چارلی هم می‌داند که قهرمان هیچ‌کس نیست. این دو حرف‌های زیادی برای یکدیگر خواهند داشت.

امیلی هنری با قلم طنزگونه و تأثیرگذار، رمانی نوشته که می‌توان آن را فراتر از رمانی عاشقانه دانست. کتاب دوستداران کتاب، خواننده‌اش را به سفری جذاب و رؤیایی برای خودیابی، پیوند خانوادگی و لذت ادبیات می‌برد. عاشقانۀ این رمان، نگاهی طنزآلود و صمیمانه به زندگی دارد و مملو از احساسات سخت، کشمکش‌های روزمره در روابط عاشقانه، خانواده و اضطرابی است که از اندوه می‌آید. نورا، شخصیت اصلی داستان، تصویری از یک زن قوی است که بعد از خواندن کتاب‌های بسیار و ناکامی‌های عشقی می‌خواهد قهرمان زندگی خودش باشد. داستانی سراسر فرازوفرود زندگی روزمره و نمایشی از رویۀ دیگر ظواهر و احساسات.

خواندن کتاب دوستداران کتاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران رمان‌های عاشقانه پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب دوستداران کتاب

«اصلاً زندگی من همین است؛ مسئله‌ای که کل زندگی‌ام را تحت‌تأثیر قرا می‌دهد. این الگو بر تمام جزئیات روزمره‌ام سایه انداخته است. من شهری هستم؛ البته نه کسی که با کشاورزان خونگرم ملاقات می‌کند، آدم دیگری هستم. نماینده‌ی ادبی مقید و منظمی هستم که نسخه‌های کتاب را پشت صفحه‌ی کامپیوترم، با تصویر پیش‌زمینه‌ای از ساحلی آرام می‌خوانم. پس از خواندن کتاب، به‌شدت خیالاتی می‌شوم.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است