دانلود و خرید کتاب مبانی رویکردهای تربیتی و آموزشی کودکان مرجان صادقی

معرفی کتاب مبانی رویکردهای تربیتی و آموزشی کودکان

کتاب مبانی رویکردهای تربیتی و آموزشی کودکان نوشتهٔ مرجان صادقی و سحر کرمی و توکتم ابراهیمی و امید رضا رضایی و میلاد عبدالملکی است. انتشارات آذرفر این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب مبانی رویکردهای تربیتی و آموزشی کودکان

کتاب مبانی رویکردهای تربیتی و آموزشی کودکان به نقش تربیت و آموزش در زندگی کودکان می‌پردازد. آیا می‌توان نقش تربیت و آموزش را نادیده گرفت؟ آیا کودک با به دنیا آمدن خود می‌تواند بدون هیچ گونه تربیت و آموزش با زندگی ادامه دهد؟ آیا تربیت در خمیرمایه و سرشت انسان به صورت طبیعی وجود دارد؟ در این کتاب به ضرورت و اهمیت پرداختن به مسئلهٔ تربیت می‌پردازد و اثرات آن را در زندگی فردی و اجتماعی افراد مداقه می‌کند.

خواندن کتاب مبانی رویکردهای تربیتی و آموزشی کودکان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران علوم تربیتی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مبانی رویکردهای تربیتی و آموزشی کودکان

«تربیت به معنای پروردن پروراندن پرورش دادن و ادب و اخلاق به کسی یاد دادن و در اصلاح نیز تعاریف زیادی در این باره شده است که به عنوان مثال از نظر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تربیت به معنای رشد و حرکت شی‌ای به سمتی است که آن شی کمال خود را باز می‌یابد و برای مثلا تربیت یک نهال یا یک بوتهٔ گل به این معناس که ما این نهال یا بوته را رشد بدهیم تا برگ و بار پیدا کند و میوه بدهد و ضمن اینکه خود این نهال یا بوته از لحاظ ظاهری و زیبایی باید شکل کامل خود را پیدا کند میوه‌اش هم باید میوهٔ سالم و شیرینی باشد».