دانلود و خرید کتاب خشم قلمبه میری دلانسه ترجمه سیدمهدی شجاعی
تصویر جلد کتاب خشم قلمبه

کتاب خشم قلمبه

معرفی کتاب خشم قلمبه

کتاب خشم قلمبه نوشتۀ میری دلانسه و ترجمهٔ سیدمهدی شجاعی است و انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آن را منتشر کرده است.

دربارۀ کتاب خشم قلمبه

داستانی کودکانه دربارۀ پسربچه‌ای است که با خشمش آشنا می‌شود و از دیدن آن تعجب می‌کند. او دوست دارد خشمش را بشناسد و بفهمد از کجا آمده است. این کتاب جملات ساده‌ای مناسب فهم کودک، همراه با تصاویری دل‌نشین و گویا دارد.

خواندن کتاب خشم قلمبه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب برای کودکان بالای هفت سال و والدین و مربیان کودک مناست است.

بخشی از کتاب خشم قلمبه

«پسر کوچولو روز خیلی بدی را گذرانده است.

_ وای، وای، وای...! کفش‌هایت را در بیاور!

_ بگیر که آمد.

شام اسفناج بود، پسر کوچولو فریاد زد: «مگر نمی‌دانی که من اسفناج دوست ندارم.»

_ رو بالا تو اتاقت هر وقت آرام شدی برگرد پایین!

_ اصلا هم برنمی‌گردم.

در اتاق، پسر کوچولو احساس کرد از اعماق وجودش یک چیز وحشتناک بالا می‌آید.

بالا بالا بالا می‌آید تا اینکه...

هه!

و یک دفعه خارج شد.»

houra.sedaghat
۱۴۰۳/۰۴/۱۹

من قبلا فقط تعریف کتاب رو شنیده بودم و خودش رو نخونده بودم. چیزی که از اسم کتاب برداشت کردم برای بچه هام گفتم😅 از یه غول به اسم خشم قلمبه گفتم که داد و فریاد و عصبانیت رو‌میخوره و

- بیشتر
حسینی
۱۴۰۳/۰۶/۰۷

تفکر فنس

۱۴۰۳/۰۸/۲۹

در مورد خشم بود اما نوشته ها ناقص بود میتونست با توضیحات بیشتری بنویسه، تهش هم مث اصغر فرهادی باز بود، دوسش نداشتم

۱۴۰۳/۰۸/۲۰

پسرم ۵ سالشه و گف حس خوبی داشت ولی به جاهای خوبش که رسید ناگهان تموم شد( نباید اینجا تموم میشد) 😃

مرینت
۱۴۰۳/۰۸/۱۲

من این کتاب رو ۲ سال پیش که کلاس چهارم بودم از کتاب خونه ی مدرسه امانت گرفتم خوندم بد نبود

s.ji
۱۴۰۳/۰۷/۱۹

عالیه،من برای دخترم خریدم و خیلی خیلی دوسش داره و هر روز چند بار براش میخونم.احساس میکنم

گیتا
۱۴۰۳/۰۶/۲۶

خیلی کتاب خوبیه. بچه که بودم بارها و بارها توی کانون پرورش فکری می‌خوندمش و هنوز هم داستانش توی ذهنم هست. هرچه‌قدر بیشتر به خشم رو بدین، گنده‌تر و پرروتر میشه.

عباس احمدی
۱۴۰۳/۰۶/۱۷

دخترم عادله: این کتاب واقعا عالیه من از این خیلی چیزا یاد گرفتم لطفاً این کتابو بخونین

۱۴۰۳/۰۵/۳۱

عالیییییییییییی بود و خیلی به من کمک کرد