کتاب از جنس انگیزه
معرفی کتاب از جنس انگیزه
کتاب از جنس انگیزه از مجموعه کتابهای «داستانهایی که شما را به فکر وامیدارد» نوشتهٔ میثم رهبریان است و انتشارات مانیان آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب از جنس انگیزه
امروزه اغلب مردم دنیا آنقدر سرگرم مسائل مختلف هستند که ارزیابی رفتارهایشان را فراموش کردهاند. زندگی مکانیکی، تلاش برای رفع نیازهای مالی، فراوانی اطلاعات و بسیاری موارد دیگر، ارزش های انسانی را به دست فراموشی سپرده است. اهداف مقدس از یادها رفته و مسیر را گم کردهایم. اگر نگاهی به زندگی افراد شاخص داشته باشیم، خواهیم دید که این افراد روی خود کار میکنند و مدام در حال ارزیابی خودشان هستند. درست در دورهای که به علوم انسانی اهمیت داده نمیشود، تمایز افراد بزرگ در توجه به این حوزه است. به بیان سادهتر اگر میخواهید به دسته افراد شاخص جامعه بپیوندید، باید توجه ویژهای به ارزش های انسانی داشته باشید. پس برای رشد و پیشرفت به مطالعه درباره این علم نیازمندیم. اگر ارزش های انسانی از دغدغههای شما است و به داستان علاقهمندید، کتاب از جنس انگیزه برای شما نوشته شده است.
انسان برای پیشرفت در هر زمینهای، نیاز به انگیزه و روحیه بالا دارد. این کتاب به شما کمک میکند تا با استفاده از داستانها، علاوه بر اینکه به چالش کشیده شوید، نگاهی عمیقتر به مبحث انگیزه داشته باشید.
خواندن کتاب از جنس انگیزه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران «داستانک» پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب از جنس انگیزه
«یک روز وقتی کارمندان به اداره رسیدند، اطلاعیه بزرگی را در تابلو اعلانات دیدند که روی آن نوشته شده بود:
دیروز فردی که مانع پیشرفت شما در این اداره بود، درگذشت! شما را به شرکت در مراسم تشییع جنازه که ساعت ۱۰ صبح در سالن اجتماعات برگزار میگردد، دعوت میکنیم!
در ابتدا همه از دریافت خبر مرگ یکی از همکارانشان ناراحت شدند، اما پس از مدتی کنجکاو میشدند که بدانند کسی که مانع پیشرفت آنها در اداره میشده که بوده است.این کنجکاوی تقریباً تمام کارمندان را ساعت ۱۰ به سالن اجتماعات کشاند.
همه پیش خود فکر میکردند این فرد چه کسی بود که مانع پیشرفت ما در اداره بود؟»