کتاب نگاهی به دلایل افول مردم سالاری اجتماعی
معرفی کتاب نگاهی به دلایل افول مردم سالاری اجتماعی
کتاب نگاهی به دلایل افول مردم سالاری اجتماعی نوشته و ترجمهٔ زهره رحیمی و ویراستهٔ افشین فرهانچی است. انتشارات حزب اراده ملت این کتاب را در سال ۱۴۰۲ روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب نگاهی به دلایل افول مردم سالاری اجتماعی
مردمسالاری یا دموکراسی، یک روش حکومتی برای مدیریت کمخطا بر مردم حقمدار است که در آن مردم هستند که بر خودشان حکومت میکنند و نه فرد یا گروهی خاص بر آنها. کتاب نگاهی به دلایل افول مردم سالاری اجتماعی (سوسیالدموکراسی) که در ۶ فصل نوشته شده، در واقع خلاصهای از مجموعهای از مقالات درمورد سوسیالیسم است. این کتاب به موضوعاتی مانند شکست و افول انتخاباتی حزبهای سوسیالدموکرات در دنیا و بهویژه در اروپا، رابطهٔ این شکستها با بروز و ظهور دوبارهٔ پوپولیسم و فاشیسم، رابطهٔ شکست سوسیالدموکراتها با مسئلهٔ قدرتگرفتن سرمایهداری نئولیبرالیستی، جهانیشدن، اتحادیههای کارگری، تاریخچهٔ حرکت سوسیالدموکراسی در جهان شمال و جنوب و... پرداخته است.
گفته شده است که سوسیالیسم با وجود فهرست بلندبالای شکستهایش همچنان محبوبتر از سرمایهداری است. برخی معتقدند که سوسیالیسم با برداشتهای اخلاقی ما متناسب است. سوسیالیسم چیست؟ کسانی که از سوسیالیسم دفاع میکنند و نیز کسانی که به آن حمله میکنند، کیستند؟ مخالفان تمام اشکال سوسیالیسم مشتاقند تا کل ایدهٔ سوسیالیسم را با زنندهترین اشکال آن (بهویژه دیکتاتوری استالینی در اتحاد شوروی از اواخر دههٔ ۱۹۲۰ تا ۱۹۵۳) یکسان بگیرند و اینگونه آن را رد کنند؛ همچنین مدافعان آن اغلب میکوشند تا سوسیالیسم را با آن نوع خاص محبوب خودشان یکی بگیرند.
خواندن کتاب نگاهی به دلایل افول مردم سالاری اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم سیاسی و اجتماعی پیشنهاد میکنیم.