معرفی و دانلود کتاب ما با هم درست حرف می زنیم pdf + خلاصه رایگان

زهرا فرمانی، معصومه فروغ
انتشارات:
پیک ادبیات

معرفی کتاب ما با هم درست حرف می زنیم

کتاب ما با هم درست حرف می زنیم؛ شیوه‌ای خلاق در آموزش مهارت‌های زندگی، برای ۴ تا ۸ ساله‌ها نوشتۀ زهرا فرمانی و ویراستاری معصومه فروغ است. این کتاب را انتشارات پیک ادبیات در سال ۱۳۸۷ منتشر شده است. عکاس این کتاب آقای قادر متاجی است.

درباره کتاب ما با هم درست حرف می زنیم

این کتاب دیالوگ بین چندین بچه است که با هم هم‌بازی و همسایه هستند. موضوعاتی که بین خودشان و در عالم کودکی پیش میاید را با هم حل می‌کنند و یا با هم بحث می‌کنند. این کتاب به‌صورت مجموعه نوشته شده و در هر کتاب یکی از مشکلات دوران کودکی را حل می‌کنند.

کتاب ما با هم درست حرف می زنیم یک کتاب تصویری مانند کتاب‌های کمیک است که در شانزده صفحه نوشته شده است. این کتاب بیشتر بر تصاویر و عکس‌ها تمرکز کرده و بدون نگاه‌کردن به تصاویر تقریباً فهمیدن داستان سخت می‌شود.

خواندن کتاب ما با هم درست حرف می زنیم را به چه کسانی پیشنهاد می‌‌کنیم

کتاب ما با هم درست حرف می زنیم برای کودکانی که به‌تازگی شروع به خواندن کرده‌اند و یا در سال‌های اولیه مقطع ابتدایی هستند مناسب و کاربردی است.

بخشی از کتاب ما با هم درست حرف می زنیم

«- چی شده؟

- مریم و لیلا دعوا کرده‌اند.

- کتاب مریم گم شده.

- مریم فکر می‌کند لیلا کتابش را برداشته است.

- آنها هر دو ناراحت هستند.

- چرا؟

- مریم به من می‌گوید دزد!

- نه! من نگفتم تو دزدی.

- چرا گفتی

- نه! من گفتم چه کسی کتاب را برداشته.

- تو گفتی من برداشتم.

- نه! من پرسیدم تو برداشتی؟ تو خودت گفتی من دزدم.

- نه! من گفتم مگر من دزدم؟

- ولی من نگفتم تو دزدی. می‌خواستم تو کمک کنی تا کتابم را پیدا کنم.

- من هم می‌خواستم کمک کنم کتابت را پیدا کنی. اما وقتی تو با من بد حرف زدی من عصبانی شدم.

- من ناراحت بودم که کتابم گم شده.

- اما من از حرف‌زدن تو ناراحت شدم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ما با هم درست حرف می زنیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ما با هم درست حرف می زنیم
شابک:۹۷۸۶۰۰۵۱۹۰۱۱۳
تعداد صفحه‌ها:۱۶ صفحه
قیمت کتاب:۲۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه مهارت‌های زندگی برای کودکان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.