معرفی و دانلود کتاب فرشته باران و دیو خشکی pdf + خلاصه رایگان

۴.۰(از ۱ امتیاز)
انتشارات:
پیک ادبیات

معرفی کتاب فرشته باران و دیو خشکی

کتاب فرشته باران و دیو خشکی نوشتهٔ جمال اکرمی و ویراستهٔ روشنک بهاریان نیکو است. انتشارات پیک ادبیات این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان برای کودکان نوشته شده و یکی از کتاب‌های مجموعهٔ «افسانه‌هایی از ایران باستان» است.

درباره کتاب فرشته باران و دیو خشکی

در کتاب فرشته باران و دیو خشکی که با تصویرسازی‌های «راهله برخورداری» منتشر شده، «اپوش» به‌عنوان دیو بدنهاد خشکی، به فرمان اهریمن از مخفیگاه خود بیرون می‌آید و دست‌دردست باد گرم، رو به جنگل‌ها و دشت‌ها می‌تازد. گل‌ها و گیاهان از گرما پژمرده می‌شوند و درختان در آتش می‌سوزند. هرمزد به‌عنوان ایزد نگهبان جهان، فرشتهٔ باران («تیشتر») را به جنگ با اپوش می‌فرستد. ابتدا تیشتر شکست خورده و خشکی همه‌جا را فرا می‌گیرد؛ سپس هرمزد نیروی ده‌برابر به او می‌بخشد و او در ظاهر جوانی بالابلند و سپس گاوی زرین‌شاخ و سوم‌بار به‌شکل اسبی سفید و زیبا به جنگ با اپوش می‌رود تا طراوت و باران را به زمین ببخشد.

مجموعهٔ «افسانه‌هایی از ایران باستان» حاوی داستان‌هایی از اساطیر و مشاهیر ایران برای کودکان و نوجوانان است. در نگارش این مجموعه از شاهنامهٔ فردوسی، داستان‌های ایران باستان و کتاب «پژوهش در اساطیر ایران» استفاده شده است. ۶ جلد کتاب با عنوان‌های «فرشتهٔ باران و دیو خشکی»، «کوروش فرزند ماندانا»، «آرش دلاور کوهستان»، «جمشیدشاه»، «بستور»، «داریوش و بردیا» از این مجموعه به چاپ رسیده است.

خواندن کتاب فرشته باران و دیو خشکی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کودکان گروه سنی «ب» و «ج» پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب فرشته باران و دیو خشکی

قطره‌های درشت باران باریدن گرفت و طراوت زمین اَپوش را به تاریکی راند. آب دریا بالاتر و بالاتر آمد و جانوران زهرآگین را که بر اثر گرما پدید آمده بودند، در خود فرو برد. آن‌گاه باد تندی ورزید و ابرها را پس زد و آب ها را به انتهای جهان راند. اپوش، خشمگین‌تر از پیش، از تاریکی بیرون جست و در کنار دریای و فراخکرت فرود آمد.

- نابودت می‌کنم تیشتر! آنچه با نفس‌های داغ خود ساخته بودم، ویران کردی. حال باید آمادهٔ پیکار با من باشی!

تیشتر که پشت ابرهای انبوه پنهان شده بود، ناگهان بیرون جست و به‌صورت اسبی سفید در برابر او نمایان شد. اپوش نیز خود را به‌شکل اسبی سیاه و بی‌یال‌وگوش درآورد و به‌سوی تیشتر هجوم برد. تیشتر و اپوش سه شبانه روز زورآزمایی کردند. سرانجام تیشتر از پا درآمد و هزار گام از دریای فراخکرت دور شد و بار دیگر خشکی و تشنگی بر جهان چیره گشت. هرمزد، نگران سرنوشت زمین، نیروی در تیشتر دمید که با نیروی ده گاو و ده رود برابر بود. تیشتر، تواناتر از پیش، بار دیگر در میان انبوه ابرها دمید. ابرها بر فراز جنگل‌ها، کوه‌ها و دریاها باریدن گرفت و دانه‌های درشت تگرگ از ابرهای انبوه بر سر اپوش فرود آمد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فرشته باران و دیو خشکی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:فرشته باران و دیو خشکی
شابک:۹۷۸۶۰۰۸۴۵۷۱۹۰
تعداد صفحه‌ها:۲۶ صفحه
قیمت کتاب:۳۴۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه افسانه آفرینش در ایران

نظری برای کتاب ثبت نشده است.