معرفی و دانلود کتاب قند و پند pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب قند و پند

کتاب قند و پند

۴.۴(از ۱۱ امتیاز)

معرفی کتاب قند و پند

مجموعه داستانک های پندآموز دو زبانه ویژه نوجوانان:  سوراخی روی دیوار A hole in a fence  پرنده ی عجیب دو سر A strange bird with two heads  داستان فیل ها و طناب Elephants and a rope  سکه های طلا و مرد خودخواه Gold Coins and a Selfish Man  سلامتی بهترین ثروت است Health is the best wealth  موانع خود فرصتی هستند Obstacles are Opportunities  کشاورز تنبل The Lazy Farmer  داستان سه ماهی Three different fishes  پسرک و درخت سیب The apple tree and the boy  غریبه ای در باغ The stranger in the garden

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قند و پند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:قند و پند
قیمت کتاب:۱۰۰۰۰ تومان
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸

Hamed
۱۳۹۶/۰۲/۰۷

با سلام خدمت شما مترجم عزیز امیدوارم اثر حاضر راهگشای نوجوانان عزیز بوده و در آینده نزدیک شاهد تالیفات و ترجمه های قویتری از شما باشیم. موفق باشید.

صاسو
۱۳۹۶/۰۹/۰۳

خیلی عالی بود, من به دوستان توصیه میکنم حتما بخرن ارزش خرید داره, باتشکر از خانم لطفی مرسی بخاطر ترجمه روان و ساده

اکبرآقا
۱۳۹۶/۰۳/۰۱

زحمت کشیدید ،عالی بود.

🌻سپیده 🌻
۱۳۹۶/۰۲/۰۷

نمو نه اش رو دریافت کردم😊 فقط سئوالم اینه دوست عزیز☺ نوشته داستان های مخصوص کودکان، شما به شوخی نوشتید ۹ تا ۱۹ سال آره؟!☺

پشتیبان
۱۳۹۶/۰۶/۰۵

با سلام و آرزوی لحظاتی سرشار از سلامتی برای شما فرهیختگان ارجمند کتاب حاضر از لحاظ محتوایی بسیار ارزشمند می باشد. امید است زحمات مترجم گرامی مورد اقبال قرار گیرد. یادداشت ناشر

Hamed
۱۳۹۶/۰۲/۰۷

با سلام خدمت شما مترجم عزیز امیدوارم اثر حاضر مورد پسند قشر نوجوان ما قرار بگیره و در آینده نزدیک شاهد تالیفات و ترجمه های قوی تری از شما باشیم. موفق باشید.

Samira Lotfi
۱۳۹۶/۰۲/۰۷

امیدوارم مورد تایید نوجونای عزیز قرار بگیره.

زنبور ملکه
۱۳۹۹/۱۲/۰۹