کتاب روز لیموناد
معرفی کتاب روز لیموناد
کتاب روز لیموناد نوشتهٔ جیمی ل. ب. دینیهن و ترجمهٔ محبوبه نجف خانی است. نشر کتاب پرنده این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب روز لیموناد
کتاب روز لیموناد کتابی داستانی و تصویری است که به قلم جیمی ل. ب. دینهن نوشته و با ترجمه محبوبه نجفخانی منتشر شده است. این کتاب داستان کودکی را روایت میکند که برای تولدش به جای هدیهای معمولی، یک درختچه لیمو از مادربزرگش دریافت میکند. داستان با طنز و ظرافت، مراحل پذیرش، مراقبت و تبدیل این هدیه غیرمنتظره به فرصتی شیرین را نشان میدهد. کتاب با تصاویر جذاب و متن ساده، مفاهیمی مانند صبر، مسئولیتپذیری و مثبتنگری را به کودکان میآموزد.
خواندن کتاب روز لیموناد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان گروه سنی "ب" (دوره ابتدایی) مناسب است، بهویژه آنهایی که به داستانهای خانوادگی و آموزنده علاقه دارند. همچنین والدین و مربیان میتوانند از این کتاب بهعنوان ابزاری برای آموزش مفاهیم تربیتی مانند قدردانی، مراقبت از طبیعت و تبدیل چالشها به فرصتها استفاده کنند. کتاب با لحن طنزآمیز و تصاویر رنگارنگ، جذابیت خاصی برای مخاطبان کوچک ایجاد میکند.
بخشی از کتاب روز لیموناد
«وقتی مامان بزرگت برای تولدت بهت یک درختچهی لیمو هدیه میدهد، باید چه کارکنی؟ اول از همه، باید خودت را خیلی خوشحال نشان بدهی. باید قبافهات این شکلی باشد:
نه این شکلی:
و این شکلی هم که اصلاً حرفش را نزن... بعدش، باید حرف مؤدیانهای بزنی. مثل «ممنون»، «کاش از خدا... یک چیز دیگر خواسته بودم!» و آن قدر لبخند بزنی تا مامان بزرگ از آنجا برود.»