کتاب ورزش های متناسب با شغل من
معرفی کتاب ورزش های متناسب با شغل من
کتاب الکترونیکی ورزش های متناسب با شغل من نوشتۀ اردلان شریعت و رضا علی زاده و آزاده حکاک زاده و بهاره توانا و وحیده مرادی و سیده کاملیا داودزاده است و انتشارات خردگان آن را منتشر کرده است. کتاب ورزش های متناسب با شغل من، راهنمای مناسبی برای ارتقا و بهبود وضعیت فیزیکی و روانی افراد شاغل است.
درباره کتای ورزش های متناسب با شغل من
بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی اختلالات اسکلتی – عضلانی مرتبط با کار شایعترین بیماری در آسیبهای شغلی است. ساعتهای طولانی کار کردن در یک حالت ثابت، مانند نشستن و ایستادن در شرایط محیطی نامطلوب میتواند از عوامل ایجاد این اختلالات باشد. با توجه به جایگاه اجتماعی و اقتصادی کار در دنیای امروز و نقش آن در زندگی افراد به نظر میرسد، انجام اقداماتی در راستای بهبود شرایط شغلی و کاهش آسیبهای مربوط به آن از ضروریات است. به همین منظور این کتاب که حاصل تحقیق و پژوهش تیمی متشکل از متخصصان پزشکی ـ ورزشی، بازتوانی عصبی، توانبخشی، درد و علوم ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران است؛ با زبانی ساده جمعآوری شده تا شما را در راستای بهبود وضعیت جسمانی، بهداشت روان و افزایش فعالیت فیزیکی همراهی کند. این کتاب به شما کمک می کند تا ضمن داشتن بدنی سالم و روحیه ای با نشاط، بتوانید ورزش های متناسب با شغل خود را شناسایی کرده و از آسیب های اسکلتی عضلانی شایع در شغل خود پیشگیری کنید.
این کتاب شامل سرفصلهای زیر است:
اصول و مبانی
مشاغل
تمرینات ورزشی مناسب در محل کار
کفش مناسب و ضرورت توجه به آن
خواندن کتاب ورزش های متناسب با شغل من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کارمندان و کسانی که احتمال میدهند شغلشان در دراز مدت به وضعیت فیزیکیشان آسیب وارد میکند مناسب است.
بخشی از کتاب ورزش های متناسب با شغل من
«هرکدام از فعالیتهای فیزیکی همچون نشستن، ایستادن، خم شدن و ... به مدت طولانی باعث افزایش فشار و انقباض طولانی مدت در عضلات میشود که در نهایت کاهش خونرسانی، آسیبهای ریز عضلانی و درد را به همراه دارد. پس لازم است از قرار گرفتن طولانی مدت بدن در حالات خاص پرهیز کنید و هر نیم تا یک ساعت تغییر حالت بدنی، به بدن و عضلات خود استراحت دهید.
خیره شدنهای طولانی به مانیتور، گوشی همراه، لپتاپ و یا ... باعث خستگی و عوارض چشمی میشوند؛ برای پیشگیری از آن هر ۲۰ دقیقه، ۲۰ ثانیه به دوردست نگاه کنید.
ارگونومی(علم کار) مناسب حرکات مربوط به شغل خود (طرز صحیح نشستن پشت میز، ایستادن، بلند کردن اجسام و...) و استفاده از تجهیزات شغلیتان را یاد بگیرید....»