کتاب نبرد نهایی
خواندن نظراتمعرفی کتاب نبرد نهایی
«نبرد نهایی» نوشته سلمان سمیعی(-۱۳۵۹)، نویسنده معاصر ایرانی است.
این کتاب که در دو بخش پژوهشی و داستانی آراسته شده است به این موضوعها میپردازد:
آیا رستم سیستانی، بزرگترین مرزبان در دوره هخامنشی از خطه پارت به نام اردوان بوده، همان سرحلقه هفت تنان در قیام ماگوفانی که بعد ها در سلسله اشکانی این نام چنان در خور ستایش و گرامش قرار میگیرد که پنج فرمانروا با آن نام بر سریر پادشاهی مینشینند؟
-آیا گئومات غاصب به سبب قیام سرداران پارتی از اوج تخت بر خاک خفیف فرو میغلتد، یا سرداران پارسی؟
-آیا شاهزاده نامدار در اساطیر ایرانی اسفندیار رویین تن با شاهزاده معروفی که در متون کهن مغربی معروف به پرنس پرشیا شکست ناپذیر آمده، همسانی دارد و آیا این شاهزاده نهایت ناپذیر همان خشایارشا بوده؟
-آیا خشایارشا هنگام رهسپاری به مغرب در شاهزادگی بسر میبرده یا شاهنشاهی؟
-آیا کیخسرو نیک نام همسان کوروش بزرگ است؟
-آیا افراسیاب شاه توران پدربزرگ کیخسرو همان آسیتیاگ شاه ماد پدر بزرگ کوروش میباشد؟
-آیا نبرد سالامین یک خیالپردازی و فراخگویی گستاخانه از سوی مورخین مغربی بوده؟
-آیا درازدستی اردشیر به خاندان اردوان با حرمت شکنی بهمن به خاندان رستم همخوانی دارد؟
-آیا نبرد رستم و اسپندیار نماد نبردهای پارت و پارس بوده که سرآغاز جدال بین این دو قوم گردید؟
خداوندگار نبرد
یعقوب لیث: مردی از تبار دلیران سیستانایرج رامتین
کوروش رهایی بخش: شرحی بر تاریخ تاسیس کشور ایرانشروین وکیلی
نبرد خدایان (جلد سوم)مرتضی رضایی
اشوزدنگهه (جلد سوم، حماسه نجات بخش)آرمان آرین
با عرض ادب و احترام .... خدمت استاد سلمان سمیعی. .... من خود همیشه در اندیشه حقایق تاریخ ایران بودم . و کتابهای بسیار خواندم. .
درود ' من کتاب بطور کامل خواندم قبلا - از نظر تاریخی واقعا تاریخ ما ایرانیان بهتر از هر کتاب بیان کرده - مثلا با منطق ثابت می کنه که بازیهای المپیک برای ایرانیان بوده- و یا برگشت خشایارشا برای
دیدِ نویسنده به پدیدههای تاریخی و تحلیل آنها، صدالبته مخالفان بسیاری دارد اما خواندن این کتاب از آن جهت که بیانی غنی داشته و دید نوینی ارائه میدهد، خالی از لطف نیست.
بسیار عااااااالیییی جلد۲و۴ را هم بگذارید.
یه سوال داشتم، کتاب های آقای سمیعی رو نوجوانان میتونن روان بخونن سا سخته براشون؟
البته باید توجه داشت که شاهنامه نظم واین اثر نثر میباشد وهیچ اثری قابل قیاس با شاهنامه نمیباشد ولی بنده هم کاملا موافق با این نظر هستم که این اثر در دوران ما بینظیر است هم دراثار داخلی وهم اثار
این اثر هرگز با اثرهای خارجی قابل مقایسه نیست ، این کتاب تاریخ ما رو زنده کرد، این کتاب با مدرک ثابت کرده که رستم وجود داشته ، وقایع شاهنامه حقیقت بوده . اگر به جای این همه تبلبغ
من چاپ اول کتاب خونده بودم ، این نسخه خیلی تفاوت داره و کامل ،هزار صفحه شده اما هر لحظه اش هیجان انگیز ه، این رمان واقعا از سطح جهانی هم بالاتره بدون اغراق ، نمی دونم چرا معروف
درود به پهلوانان ایران و فردوسی بزرگ مغربیا خودشون در فیلم سیصد فاش کردن که خشایارشا همون اسفندیارویین تن ، البته نویسنده این کتاب به محکمی در قسمت تاریخی ثابت کرده که خشایارشا همون اسفندیار البته معلومه که ایشون به
به نام خداوند ایران زمین... این کتاب از دیدگاه من حاوی مضامین بسیار عالی و گرانبهایی میباشد... با تشکر از آقای سمیعی ...درود بر شرف شما عالی عالی عالی