کتاب پایداری شجاعت
خواندن نظراتمعرفی کتاب پایداری شجاعت
«پایداری شجاعت» رمانی از سلمان سمیعی (-۱۳۵۹)، نویسنده و پژوهشگر معاصر ایرانی است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
او چو وارستگان، رسته از هر ریسمان و بند، و رها شده از هر گزند، به هزار ظفر، نفسی عمیق از جان بر کشید، جانانه هوا را بویید. شمشیر خود را بی همدل خفته در خاک و خون یافت. با دیدن آن خونش به جوش آمد، و تار و پود بدنش جانی دیگر گرفت. شتابزده بسوی آن یار قدیمی خود رفت، نگاهی عمیق به قائمه گرزسار آن انداخت، شکفته و فراخ رو به خنده ای دست اندر دست یار ِ خود نهاد، آن شمشیرِ لنگردار را از زیرِ نقابِ خاک بر کشید.
آن را محکم بر پنجه فشرد که بیکباره دل و جانش از بیماری دق رهایی یافت. بیزاری و وحشت به زیبایی و بهجت دگرید. با چهرهایی فارغ و آزاد بر خاست و خشمی خوشنگار بر روی آورد، از سر تا ساقش پیچ در پیچ شد، رگهای غضب از گرده و گردنش برخاست، به دمی آتشین و خُلواره روی، دستش به وَجد آمد و تیغش بی تاب شد. بسان آتشی که صد شراره در دل داشت توفنده و پرجوش تیغ به طاق برافراخت و از یزدانِ زورآفرین زورخواست.
شورانگیز به گرد خود چرخید و خروشان بانگی گردون سای (سا: نابودکننده) که از قدرتِ بیانتهای او نشات می گرفت و از هر سیلاب ویرانگرتر و از هر رعد غرانتر بود، در آن آوردگاه بر آورد. زیر و زبرِ جهان زیرِ آروارۀ تیزِ آن آوا از هم پاشید و بندِ شجاعت را از دلِ هر جنبنده وابرید. در پی آن فریاد صد هزار پیچ، از سر تا ساقۀ دو سپاه زیرِ سایه سکوتی سهمناک فرورفت و همانگاه گفت: آتروپات هماورد میطلبد، قلمرو شیر جولانگه کفتاران نیست.
رایگان
واقعا عالی بود من که خوشم اومد. بخصوص بخش اول واقعا تاثیر زیادی داشت.
من دو سال نوشته های ایشان می خونم- در زمینه ادبیات مشغولم - به جرات می توانم بگویم در نثر یگانه هستند و استاد مطلق و بسیاری از اساتید در شگفت کتاب نبردنهایی هستند ولی سکوت کرده اند -
بی نهایت زیبا ،در حقیقت بی نظیر
در ابتدا سلام 🙂 من این کتاب رو توصیه میکنم ولی به همه بچه ها نه 🙃 ببینید شیوه نگارشی این داستان کاملا سلیقه ایه 😋 یعنی با سلیقه من جور در میومد 🙂 از اون جایی که من به کلمات سنگین که تاحالا یک
با سلام خدمت نویسنده گرامی از نثر زیبای کتاب بسیار لذت بردم وامیدوار جناب سمیعی با نوشتن این دست کتابها مارا در رسیدن به فارسی بدون عربی نزدیکتر نماید و این گونه نثرها در ادبیات ما هر چه بیشتر بدرخشد
عالی و پر محتوا
آنقدر جالب بود که نمیشد هیچکدوم از داستانهرو نمیهکاره ول کرد بخصوص داستان اول که به نظرم بهترینش بود . کلا کتاب عالی هست جهت برگرداندن شجاعت به جامعه
بی نظیر و عالی
این عالیه