کتاب شیشه بسه گورخر کوچولو!
معرفی کتاب شیشه بسه گورخر کوچولو!
کتاب الکترونیکی «شیشه بسه گورخر کوچولو!» نوشتهٔ مایکل دال و با ترجمهٔ گیتی خامنه، توسط نشر کتاب پارک منتشر شده است. این کتاب تصویری و رنگی برای کودکان نوپا طراحی شده و با داستانی ساده و کودکانه، به موضوع ترک عادت شیشهشیر و استفاده از لیوان میپردازد. «شیشه بسه گورخر کوچولو!» بخشی از مجموعهٔ «بچه باهوش» است و تلاش میکند با زبانی مناسب گروه سنی خردسال، مهارتهای جدید را بهعنوان نشانهای از بزرگشدن معرفی کند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب شیشه بسه گورخر کوچولو!
در «شیشه بسه گورخر کوچولو!» مایکل دال با همراهی تصویرگر، اوریول ویدال، داستانی کوتاه و مصور را برای کودکان نوپا روایت کرده است. این کتاب در قالب داستان کودکانه و با محوریت شخصیت یک گورخر کوچک، به موضوع رشد و استقلال در کودکان میپردازد. روایت کتاب بهگونهای طراحی شده که کودک با شخصیت اصلی همذاتپنداری کند و بهتدریج با مفهوم کنار گذاشتن شیشهشیر و استفاده از لیوان آشنا شود. ساختار کتاب ساده و خطی است و هر صفحه با تصویرگری رنگی و جذاب، پیام اصلی را منتقل میکند. این اثر بخشی از مجموعهای با هدف تقویت مهارتهای اولیهٔ کودکان است و با نگاهی مثبت به تغییر عادات، تلاش میکند فرایند رشد را برای کودک و والدین آسانتر کند.
خلاصه کتاب شیشه بسه گورخر کوچولو!
در این کتاب، گورخر کوچولو در مرکز داستان قرار دارد؛ او کمکم بزرگتر میشود و دیگر تمایلی به استفاده از شیشهشیر ندارد. مادر یا مراقب گورخر کوچولو در موقعیتهای مختلف روز، مانند ناهار، شام و حتی وقت خواب، از او میپرسد که آیا شیشه میخواهد یا نه. اما گورخر کوچولو با اطمینان پاسخ میدهد که ترجیح میدهد با لیوان خودش بنوشد. این تغییر کوچک، نشانهای از بزرگشدن و کسب یک مهارت جدید برای اوست. کتاب با تأکید بر حس توانمندی و استقلال کودک، نشان میدهد که کنار گذاشتن شیشهشیر نهتنها کار دشواری نیست، بلکه میتواند بهعنوان یک موفقیت کوچک جشن گرفته شود. پیام اصلی کتاب این است که هر کودک میتواند با اعتمادبهنفس و حمایت اطرافیان، عادتهای قدیمی را کنار بگذارد و مهارتهای تازهای یاد بگیرد.
چرا باید کتاب شیشه بسه گورخر کوچولو! را بخوانیم؟
این کتاب با داستانی کوتاه و تصاویر رنگی، به یکی از دغدغههای رایج والدین و کودکان یعنی کنار گذاشتن شیشهشیر میپردازد. روایت ساده و شخصیت دوستداشتنی گورخر کوچولو، به کودک کمک میکند تا با فرایند تغییر عادت آشنا شود و آن را بهعنوان بخشی از بزرگشدن بپذیرد. همچنین، والدین میتوانند با خواندن این کتاب، گفتوگو دربارهٔ استقلال و مهارتهای جدید را با فرزند خود آغاز کنند و این تغییر را برای او آسانتر کنند. «شیشه بسه گورخر کوچولو!» با تأکید بر توانمندی کودک، به او حس موفقیت و اعتمادبهنفس میدهد.
این کتاب برای کودکان نوپا و خردسالانی که در آستانهٔ کنار گذاشتن شیشهشیر هستند مناسب است. همچنین والدین، مربیان مهدکودک و هر کسی که با کودکان خردسال سروکار دارد، میتواند از این کتاب برای آموزش مهارتهای اولیه و تشویق به استقلال استفاده کند.
بخشی از کتاب شیشه بسه گورخر کوچولو!
«گورخر کوچولو میگوید: «نه، ممنون. با لیوان خودم میخورم.» «گورخر کوچولو، وقت ناهار شده. شیشه نمیخواهی؟» گورخر کوچولو میگوید: «نه، ممنون. با لیوان خودم میخورم.» «گورخر کوچولو، وقت شام رسیده. نمیخواهی شیشه...؟» گورخر کوچولو میگوید: «نه، ممنون. با لیوان خودم میخورم.» حتی وقت خواب! گورخر کوچولو دیگر بزرگ شده و این را با استفاده کردن از لیوان بهجای شیشه نشان میدهد. در این داستان، فرزند نوپای شما خودش را بهخاطر مهارتهایش بزرگ و توانا مییابد و متوجه میشود استفاده از لیوان هم یکی از این مهارتهاست.»