کتاب آموزش مقابله با مهندسی اجتماعی در هک
انتشارات:
انتشارات طاهریان٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب آموزش مقابله با مهندسی اجتماعی در هک
«آموزش مقابله با مهندسی اجتماعی در هک» نوشته کوین دیوید میتنیک(-۱۹۶۳) و ویلیام ال.سایمون(-۱۹۳۰) است. او که خود یک هکر است و سالها تجربه در این زمینه دارد درباره مهندسی اجتماعی به عنوان یکی از روشهای سرقت اطلاعت توضیح داده است.
در بخشی از مقدمه کتاب به قلم استیو وزنیک از مدیران شرکت اپل میخوانیم:
کوین میتنیک یکی از جالبترین افرادی است که من میشناسم. از او پرسیدم و او بیدرنگ پاسخ داد: مهندسان اجتماعی به عنوان افراد معتمد چه کاری انجام میدادند؟ اما کوین میتنیک اشتیاقی برای مهندس اجتماعی شدن نداشت. حتی در زمانیکه او یک مهندس اجتماعی بود. انگیزۀ او چنین بود که اصلاً خود را توانگر نمیدانست تا به دیگران صدمه وارد سازد. در حالیکه جنایات ویران کننده و خطرناک در خارج از آنجا وجود نداشت. و حتی کسانیکه به منظور ایجاد خسارات از مهندسی اجتماعی استفاده میکردند. در حقیقت، چرا کوین این کتاب را نوشت؟ برای هشدار به شما دربارۀ دیگران.
این کتاب، چگونگی نیرنگهای کارمندان داخلی و پیشدستی همۀ آنها برای حفاظت تکنولوژی را به آسانی نشان میدهد. اگر شما برای یک تجارت یا دولت کار میکنید، این کتاب یک چشماندازی روشن برای کمک به فهم فعالیتهای مهندسان اجتماعی را مهیا میکند و اینکه چطور میتوانید آنها را خنثی کنید. با استفاده از داستانهای در این کتاب که سرگرمکننده و هشداردهنده هستند کوین و همکار نویسندهاش بیلسیمون، روشها و تکنیکهایی از مهندسی اجتماعی را میآورند. بعد از هر داستان، آنها نکات امنیتی عملی برای کمک به حفاظت شما بر علیه نفوذها و تهدیدات وصف شده را ارائه میدهند. تکنولوژی امنیت، شکافهای امنیتی را به افرادی مانند کوین را نشان میدهد. این کتاب را بخوانید و سرانجام ممکن است محقق شود که همۀ ما به راهنمایی میتنیک و اطلاعاتش نیازمند هستیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آموزش مقابله با مهندسی اجتماعی در هک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | آموزش مقابله با مهندسی اجتماعی در هک |
| عنوان انگلیسی: | The art of deception : controlling the human element of security, c۲۰۰۲ |
| موضوع: | کامپیوتر |
| حجم فایل کتاب: | ۱.۸۱ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۶۲۳۵۱۳۴ |
| تعداد صفحهها: | ۲۲۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۲۰۰۰۰۰ تومان |
شناخت ابزار و تجهیزات طلا و جواهرسازی ، مخراج کاری ، گوهر تراشی![]()
فرهاد سینائی
کنترل قدرت جنسیراوی وی ملوانی
ارزش زن در ایران باستانآرزو خسروپور
دختری از ایرانستاره فرمانفرمائیان
غلبه بر شیطانناپلئون هیل
Teach yourself by word listسمانه فلاح
پولسازی نویندِیو رمزی
آشنایی با وکا (WEKA) نرم افزار داده کاوی و یادگیری ماشینآرمان ری بد

این کتاب مثالهای متعددی رو درباره حملات مهندسی اجتماعی بیان میکنه، شاید فکر کنین، حملات؟ مهندسی اجتماعی؟ به تمام روشهایی که بر پایه سوءاستفاده از احساسات، مدل فکر کردن انسانها، ترس، اعتماد و خلاصه مسائل مرتبط به روان انسان و...بیشتر
ترجمه بسیار بد بود