«نفوذ»، به قلم محمد رستمی تاجیک (-۱۳۶۸) با مقدمه حجت الاسلام والمسلمین، مهدی طائب (زید عزه)، بررسی پروژه برنامه ریزی شده نفوذ دشمن از دیدگاه مقام معظم رهبری است که دربردارنده سخنرانیها و دیدگاههای ایشان درباره دشمنان و تبلیغات ضد اسلامی آنان است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
یکی دیگر از توطئههای دشمن، توطئهی فساد انگیزی است؛ نفوذ در نسل جوان، ایجاد فساد در میان سربازان واقعی اسلام، جوانان را به مسایل فساد برانگیز سرگرم و مشغول کردن. جوانان بدانند که این توطئه است، و من به شما عرض میکنم که امروز دست توطئهگری با هدایت بیگانه در سطح کشور وجود دارد، تا بذر فساد و لغو در میان جوانان بیفشاند؛ برای اینکه جوانان را سرگرم و مشغول کند. ملتی که جوانانش سرگرم فسق و فجور باشند، راه به جایی نخواهد برد. میخواهند آن جوان بسیجی مؤمن و مخلص و پارسا را که برای جهاد فیسبیل اللّه به میدان جنگ میرفت و پشت سرش را نگاه نمیکرد و زندگی راحت و لذات و همه را پشتگوش میانداخت، اسیر و پابند کنند؛ هم مسؤولان و هم جوانان متوجه باشند. البته مسؤولان توجه کردهاند و امیدواریم که بتوانند این ریشهی فساد را از بیخ و بن بکَنند و دست توطئه گر را از عرض و آبروی این ملت قطع کنند.۹۶
امروز، دشمن از این که بتواند به نظام اسلامی ضربهی اساسی وارد کند نا امید است، چون میداند در داخل بهقدر کافی انگیزه و ایمان و صدق و آمادگی وجود دارد؛ لذا نا امیدند از این که بتوانند ضربهی اساسی وارد کنند، امّا نا امید نیستند از این که بتوانند نفوذ کنند...
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب نفوذ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
سلام وتشکر از طاقچه کتاب نفوذ رو ما با جمعی مباحثه کردیم و عالی بود.به نظر من هرکس در هر زمینه ای که می خواهد فعالیت کند باید این کتاب را مطالعه کند .چون این کتاب دشمن شناسی قویی به...بیشتر
آنچه ملت ما میداند و باید به درستی روی آن پافشاری کند - که بحمداللَّه تاکنون پافشاری کرده - این است که نجات این کشور و رسیدن آن به نقطهای که شایسته این ملت است، فقط در سایه اسلام و جمهوری اسلامی و نظام اسلامی امکان پذیر است و بس.
mahdi khorrami
هر چیزی که دیدید دشمن روی آن حساسیت نشان میدهد، شما هم روی آن حساس بشوید و بفهمید که دشمن از اینجا میخواهد رخنه کند. وقتی که میبینید دشمنان خبیث، نسبت به ملت و انقلاب و پایبندی مردم به انقلاب تبلیغات میکنند، بدانید که دشمن از پایبندی مردم به انقلاب و از حضور آنها در صحنههای انقلاب میترسد. حضور شما در صحنههای انقلاب و هوشیاری و آمادگی تان، دشمن را مأیوس خواهد کرد.
حسین سلیمان
واقع قضیّه این است که رضاخان را آوردند، بعد که احساس کردند ممکن است آنچنانکه مایلند در مشتشان نچرخد، او را برداشتند و پسرش را گذاشتند. بعد که باز از درون کشور یک حرکتی بهعنوان نهضت ملّی شروع شد، سرکوب کردند و بیستوهشتم مرداد را بهوجود آوردند. بعد از بیستوهشتم مرداد، دستگاه جهنّمی ساواک را بهوجود آوردند. اینها را غربیها کردند، اینها را همین انگلیسها کردند؛ بعد از انگلیسها نوبت آمریکاییها بود. کشاورزی کشور را نابود کردند، پیشرفت علمی کشور را متوقّف کردند، مغزهای فعّال را دزدیدند و بردند یا متوقّف کردند، طبقهی جوان را به فساد و لاابالیگری و اعتیاد و مشروبخواری و مانند اینها کشاندند؛ این کارهایی است که غرب در کشور ما کرده. نمیگویم ماها بیتقصیر بودیم، امّا ادارهی کار و تدبیر کار دست آنها بوده است و آنها کردهاند.
mahdi khorrami
آمریکا دشمنی خودش را پنهان هم نمیکند. بله، تقسیم وظایف میکنند؛ یکی لبخند میزند، یکی مصوّبه علیه جمهوری اسلامی تهیّه میکند و دنبال میکند؛ این بهنحوی تقسیم وظایف است. دنبال چیزی به نام مذاکرهی با ایرانند؛ امّا مذاکره بهانه است، مذاکره وسیله برای نفوذ است، مذاکره وسیله برای تحمیل خواستها است.
حسین سلیمان
فرض بفرمایید فلان سازمان آمده یک بخشی از مجموعه ی فرهنگی ما را -مثلاً فرض کنید مهدکودکها را- به یک شکل خاصّی دارد هدایت میکند؛ این را آدم میفهمد، بعد که نزدیک میشود میبیند کار خطرناکی و کار بزرگی است امّا آدم توجّه نداشته؛ اینها رخنه است؛ در زمینههای گوناگون؛ در زمینههای اقتصادی، در رفت و آمد ها، در همهی دستگاه ها؛ یکی این مسئلهی صراحت است.
mahdi khorrami
یک راه برای آنها بیش تر باقی نمیماند و آن این است که در درون ملت نفوذ کنند؛ افکار و انگیزههای مخالف با اسلام را همراه با تهمت و اهانت و ناروا گویی نسبت به انقلاب اسلامی گسترش دهند؛ به تدریج دلهای مردم را نسبت به سرچشمه جوشان و فیّاضی که آنها را در طول سالها وادار به حرکت و مقاومت کرده است، سرد کنند
mahdi khorrami
کشورهایی که دمکراسی غربی را تجربه کرده اند، ما دیدیم به چه فلاکت و ذلّتی افتادند و چگونه به نام دمکراسی، پنجههای طمّاعان غرب و به خصوص آمریکا در دوره اخیر در جسم و جانشان فرو رفت و همه چیز آنها را به یغما برد.
هفتصد و چهل و نه
آن چیزی که برای ملت ما روشن و مسلّم است، این است که هر گونه سلطه خارجی در این کشور، سعادت دین و دنیای او را تهدید و ذلّت و تحقیر را بر او تحمیل خواهد کرد.
mahdi khorrami
این سکون نفس، آن وقتی پیش خواهد آمد که ما هدف مان را رضای خدا قرار دهیم؛ به خصوص شما برادران و خواهران عزیز نماینده، چون جای مهمی نشسته اید، این را باید در همه جا معیار خودتان قرار دهید. در درجه اوّل، این مسائل دوستیها و دشمنیها را بر اساس این تفسیر کنید؛ نه این که رضای خدا را براساس آنها توجیه کنید.
حسین سلیمان
باید در زندگی مقتصد بود، نباید اسراف کرد، نباید افراط کرد؛ اینها وقتی نگاه میکنند میبینند من و شما اسراف میکنیم، میگویند خب، ما از اینها که بالاتر نیستیم؛ اینها که رؤسای ما هستند. این کارها خطر دارد. روش انقلاب و انقلابیون به تبع آموزش اسلام، اعراض از زندگی رفاه طلبانه برای خود بود. برای مردم هرچه میتوانید، رفاه ایجاد کنید؛ هرچه میتوانید، درآمد ملی را زیاد کنید؛ هرچه میتوانید، در کشور ثروت تولید کنید؛ اما خودتان نه. مسئولین لا اقل تا وقتی مسئولند، به زندگی رفاه طلبی رو نکنند.
کتاب خوبی بود
بسیار عالی